Kommandós edzés, felvételire felkészüléshez tudnátok edzéstervben segíteni?
Olvastam a "Kommandós edzés, változz elit katonává 8 hét alatt!" című könyvet reménykedve, hogy ebből hátha sikerül valamilyen edzésteret összeállítsak. Sajnos nem, hiszen olyanok állnak benne amit nem tudok összehozni. Fussak 200m sprintet aztán húzódzkodjak majd mennyek el úszni és ehhez hasonlók. Illetve amik meg össze vannak állítva a könyvben azok pedig súlyzós edzések amit nem végezhetek, mert magas lesz tőle a vérnyomásom.
Saját testsúllyal edzek lassan 1 éve, és amik pedig a könyvben saját testsúlyos gyakorlatok vannak, bemelegítésnél csinálok olyanokat.
Szabadtéri kondi, gumiszalag, súlymellény, ugrálókötél, futópálya, fekvőtámasz keret áll rendelkezésemre.
Szeretnék felkészülni a különleges egységek kiválasztási vizsgájára.
Segítenétek egy edzéstervet összeállítani?
Ez melyik iskola ha szabad kérdeznem ?
Én is hasonló szeretnék lenni
ha kiderül ez a vérnyomás problémád,az első körben ki fognak vágni.
erre nem gondoltál?
mert annak valami oka kell legyen.
de alapesetben ilyesmire elég jó alapot adhatna heti 3 crossfit és 3 küzdősport edzés.
Most nézem rosszul írtam. A súlyzós edzéstől lettem "túlsúlyos" és az okozta a vérnyomás problémát. Ugye a szervezet nem tesz különbséget izom és zsír között. Most lement a tömeg (amiben jócskán volt zsír is) és már minden okés. Orvosi igazolásom is van róla. Ott volt a gond, hogy 160centi voltam 15 évesen 85 kilóval.
CrossFittet annyira nem olvasgattam még. Azt, hogy kéne elképzelni? Inkább kardió jellegű? Küzdősportot talán K1-et tudod beiktatni heti 5x is akár.
Fuss , rengeteget.
Huzóckodás , fekvötámasz.
Ez a szenthátomság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!