Mennyit kéne edzek?
183cm magas és 67 kilós vagyok. Nagyon zavar hogy vékony vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni mert eddig mondjuk úgy semmit nem foglalkoztam ezzel. Azt szeretném kérdezni hogy körülbelül mennyit is kéne edzek, mit,milyen fehérjével/tömegnövelővel és hogyha megoldható itthon szeretném csinálni mert amilyen önbizalom hiányos vagyok, az elején ilyen "girnyó" testtel nem mennék el kondi terembe.
Ami rendelkezésemre áll az 2 db kézi súlyzó 16kg-al és az egész lakás.
Az a baj ebben a témában nem igazán vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm. :)
-19F
Nem 2 szavas téma, de elsőnek például csináld a stronglifts 5x5-öt, majd 3-6-8 hónap múlva a Wendler 5/3/1-et, ami elég variálható ahoz, hogy akárkire rá lehessen szabni.
Ezekre ha rákeresel, megtalálod az infót, ami kell.
Minél előbb realizálod, hogy terembe kell menni, (vagy saját felszerelést venni) a komoly eredményekért, annál könnyebb lesz az életed.
Csak szólok, hogy az emberek nagy többsége oda se figyel, hogy kivel van egy teremben, max, ha épp azt a felszerelést használod, amit ő akar, vagy esetleg nőstény vagy, ami a te esetedben nem játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!