Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Molnar Petinel, csak a genetik...

Molnar Petinel, csak a genetika jatszik?

Figyelt kérdés
Nem szorgalmas, a szakmai tudasa meg valami boralom, 50 ismetlesekkel edz.
2017. dec. 27. 00:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:

Ebben azért nincs igazad, mert nem látod az egész éves edzéstervét. Szerintem nem minden héten edz 50 ismétléssel, biztosan vannak alacsony ismétléses hetek is.

Én is 4-6 hetes körforgásban edzek. Van olyan, amikor 3-5 ismétlésekkel és van, amikor 25-30 ismétléssel.

De olyan is van, hogy "csináljunk meg guggolásból 40 ismétlést olyan súllyal, amiből 20 megy és a többit pihenés nélkül" és akkor annyit látni kívülről, hogy 10 percig majd megfulladok, mellette meg 2-3 ismétlések puncisúllyal guggolok.

De élvezem és egyáltalán nem fog vissza a fejlődésben, pont arra jó, hogy ne szokja meg a szervezetem az alacsony ismétlést, kapjon egy kis sokkot.

Még erőemelők is szoktak 15-20 ismétléses munkasorozatokat végezni, igazából ennyire nincs behatárolva a dolog.

2017. dec. 27. 10:24
 12/78 A kérdező kommentje:
Semmi ertelme nincs 50 ismetlesekkel edzeni, meg bemelegitesre is sok ennyi ismetles. Allokepesseg novelesere jo.
2017. dec. 27. 10:29
 13/78 anonim ***** válasza:
De mondd mar el te ezt hol lattad? :DD mire alapozod ezt? Irtak a shop builderen?
2017. dec. 27. 10:48
 14/78 A kérdező kommentje:
O mondta a sajat szajaval.
2017. dec. 27. 11:10
 15/78 anonim ***** válasza:

Régi videókban volt, hogy a lauterékkel kiakasztották a gépet és még azonkívül súlyokat pakoltak rá és azt rángatták. Hidd el az alap izomtömegét ő is nagy súlyos edzéssel építette.

Meg azért kokszal más a képlet.

Naturálban nem fog működni a jóga meg az 50 ismétlés.

2017. dec. 27. 11:13
 16/78 Lazy Lover ***** válasza:
részben igen. koxal lehet úgy is edzeni naturban felesleges
2017. dec. 27. 11:28
 17/78 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy edz,ahogy akar.Miért nem mondod a szemébe,hogy sz.ar,amit csinál?
2017. dec. 27. 12:28
 18/78 A kérdező kommentje:
Egy szoval nem mondtam, hogy megszabom az embereknek, hogyan edzenek, csak elmondtam, hogy vicc az 50 ismetleses edzese, ezt belemondom a szemebe is, ha kell.
2017. dec. 27. 12:34
 19/78 A kérdező kommentje:
Azt meg egy edzoje is elmondta, hogy nem a legszorgalmasabb sportolo.
2017. dec. 27. 12:35
 20/78 anonim ***** válasza:

Lehet intenzitásra külön edzeni, csak próbáld ki, fogsz egy számodra a közepesen nehéz súlytól kicsit kevesebbet, és belebszol 50 szabályos ismétlést, az utolsó 15 úgy meg fog bszni, sírni fogsz, azt is vedd figyelembe, hogy a kox hatására az inak nem erősödnek, csak az izmok, így a magas ismétlésszámnak még több értelme van, így is csokkenti a stresszt az iületein is pl, akár ciklikusan. nem véletlen, hogy az inszalagszakadások nagyon népszerűek koxos körökben, az izmaik aránytalanul többet bírnak és túl erősnek képzelik magukat utána meg snap city.

Lényeg, ha külön összeszámolod az intenzitást +össz elvégzett munkát, akkor nem számítanak a varázsszámok, hogy hányszor hányat csináltál.

Aki meg azt hiszi, hogy naturálban nem jó az ilyen magas ismétlés, az vagy nem érti, hogy mi a külön intenzitásedzés meg a volumenedzés, vagy fogyatékos.

2017. dec. 27. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!