Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?
-fehérje (evidens) abból miféle?
-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)
ezeken kívül semmit
Kaját
Mi kell még?
Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.
Figyelj, látom, hogy normális hangnemben írsz, kérlek ne vedd offenzíven, de a helyzet amit leírsz nem bizonyítottan vitaminhiány miatt volt, én is mondhatnám, hogy én még sosem használtam semmilyen vitamin és ásványi anyag készítményt az első oldalon említetteken kívül, mégsem volt sosem semmilyen a tiédhez hasonló tünetem(külső tényezők által okozott sérülést leszámítva, amiből ugyanúgy kigyógyultam, csak teljes kajákkal).
Érted, csupán személyes történetekre hivatkozva egymásnak ellentmondó állítások tűnnek hitelesnek.
Nem tudsz visszamenni az időben, hogy leellenőrizd, hogy mi lett volna a végkifejlet, ha tápkieg helyett az ételek mikrotápanyagprofilját figyelembevéve kiszámoltad volna és be is vitted volna a mennyiséget amit igényelsz. Tudományos alapokon viszont ki lehet jelenteni, hogy amennyiben a vitaminhiány volt az ok, ez orvosolható lett volna valódi élelmiszerekkel.
Persze, értem, hogy sokaknak nincs kedvük tudatosan, mindent figyelembe venni amit esznek, vagy nincs kedvük megenni semmit, ami nem ízlik nekik, viszont ugyanakkor egészséges.
Vitamintabletta - x molekulák bekerülnek a szervezetedbe
Megfelelő élelmiszer - x molekulák bekerülnek a szervezetedbe
Ahogy döntesz.
Igaz, de vajon mik a számok?
Azért egy 500 kg-os felhúzást még koxos körökben is megbámulnak, sőt, elit erősemberek meg erőemelők is alig érik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!