Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik azok a táplálékkiegészítők...

Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?

Figyelt kérdés

-fehérje (evidens) abból miféle?

-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)

ezeken kívül semmit

Kaját

Mi kell még?

Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.

2017. dec. 1. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Neked indokolt is lehet, mivel nem vagy natural. Sokkal jobban kiaknazod a szervezeted, mint azt naturalban tenned.
2017. dec. 1. 19:44
 52/63 anonim ***** válasza:
De gratulalok az eredmenyedhez, nyilvan koxal is sok munka kellett hozza, viszont ne hidd azt, hogy jobban ertesz hozza a masiknal, mert o natural es szarabbul nez ki nalad. Foggy, neked is gratulalok. :)
2017. dec. 1. 19:48
 53/63 anonim ***** válasza:

Figyelj, látom, hogy normális hangnemben írsz, kérlek ne vedd offenzíven, de a helyzet amit leírsz nem bizonyítottan vitaminhiány miatt volt, én is mondhatnám, hogy én még sosem használtam semmilyen vitamin és ásványi anyag készítményt az első oldalon említetteken kívül, mégsem volt sosem semmilyen a tiédhez hasonló tünetem(külső tényezők által okozott sérülést leszámítva, amiből ugyanúgy kigyógyultam, csak teljes kajákkal).

Érted, csupán személyes történetekre hivatkozva egymásnak ellentmondó állítások tűnnek hitelesnek.

Nem tudsz visszamenni az időben, hogy leellenőrizd, hogy mi lett volna a végkifejlet, ha tápkieg helyett az ételek mikrotápanyagprofilját figyelembevéve kiszámoltad volna és be is vitted volna a mennyiséget amit igényelsz. Tudományos alapokon viszont ki lehet jelenteni, hogy amennyiben a vitaminhiány volt az ok, ez orvosolható lett volna valódi élelmiszerekkel.

Persze, értem, hogy sokaknak nincs kedvük tudatosan, mindent figyelembe venni amit esznek, vagy nincs kedvük megenni semmit, ami nem ízlik nekik, viszont ugyanakkor egészséges.

2017. dec. 1. 20:02
 54/63 anonim ***** válasza:
Sajnos 15 évesen kezdtem az edzést b@lfasz módjára. Most 31 vagyok és sajnos nagyon-nagyon érezni, hogy anno nem figyeltem oda a dolgokra. Szerintem 2 évig be sem melegítettem. Nyilván ez az én baromságom, de már mindegy. Akkor maradjunk annyiba, hogy nekem már nem elèg a kaja ;)
2017. dec. 1. 20:40
 55/63 anonim ***** válasza:

Vitamintabletta - x molekulák bekerülnek a szervezetedbe

Megfelelő élelmiszer - x molekulák bekerülnek a szervezetedbe

Ahogy döntesz.

2017. dec. 1. 20:51
 56/63 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy amekkora mennyisegekrol o beszel, tenyleg nem tudod bevinni normal etkezessel, es kox mellett, valoban indokolt lehet akkora mennyiseg.
2017. dec. 1. 21:00
 57/63 anonim ***** válasza:
Ha készült arról tanulmány, hogy koxoláshoz melyik mikrotápanyagból kell több, illetve mennyi, akkor ha valakinek van egy pubmed-es linkje, küldje, megnézném kíváncsiságból.
2017. dec. 1. 21:04
 58/63 anonim ***** válasza:
Ha csupan abbol indulunk ki, hogy koxal mennyivel tobb terhelest adsz a szervezetednek edzeseken, beszelek itt akar 500 kilos felhuzasokrol, nyilvan tobb vitamint indokol, mint egy sima natural bevitele, aki orul ha a felet hozza annak, amit egy nem natural. Arrol nem is beszelve, hogy karositja a szervezetet, ami szinten tobb vitamint indokolhat.
2017. dec. 1. 21:21
 59/63 anonim ***** válasza:
Jo pelda erre, hogy egy sportolonak tobb vitaminra van szuksege, mint egy atlag aktivitasu embernek. Logikus, hogy akkor egy koxolonak is tobb kellhet, mint egy naturalnak.
2017. dec. 1. 21:26
 60/63 anonim ***** válasza:

Igaz, de vajon mik a számok?

Azért egy 500 kg-os felhúzást még koxos körökben is megbámulnak, sőt, elit erősemberek meg erőemelők is alig érik el.

2017. dec. 1. 21:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!