Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?
-fehérje (evidens) abból miféle?
-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)
ezeken kívül semmit
Kaját
Mi kell még?
Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.
-B12 vitamin
-D3 vitamin
-Jód
-Algaolaj
Semmi más.
Megfelelő vitamin bevitel fontos, de az sem csak kiegészítővel megoldható, nyílván célszerű... ezen kívül semmi sem "szükséges"... minden megoldható szilárd kajából...
Ami az én fontossági sorrendem kiegészítők terén:
1. Multi vitamin (nam laobaxo adagos divat vitamin, hanem pezsitabi, aktivál vagy valami egyszerű)
2. C-vitamin (aszkorbin sav, 2-3000mg naponta szépen elosztva a vizemet ízesítem vele)
3. Kreatin (szzerintem valami gond lehet a szervezetem természetes kreatin előállításával, ha nem szedem, szinte moccanni nincs lelkierőm, nemhogy edzeni)
4. Beta-alanine, nekem sokat dob edzés előtt, más meg meg sem érzi megoszlanak a vélemények...
5. Pow3rd, finom és nekem pont elég ha fáradt vagyok, magamhoz térek 1 adaggal.
Ezen kívül időszakosan fogyasztok ízületvédőt, mindig mást.
Eszenciális zsírokkal nem foglalkozom, lenmag, chiamag, mák, tökmag benne vannak a napi étrendemben.
LOL.
"4. Beta-alanine, nekem sokat dob edzés előtt, más meg meg sem érzi megoszlanak a vélemények..."
Végre valaki belátja :O Többet ér mint bármilyen edzés előtti agyonkoffeinezett pörgető.
Hogy valami hasznosat is írjak, nálam ezek mennek most:
Multi pro plus
GABA (alvásra, valóban segít, sokat!)
Omega3 gymbeam
Spirulina alga (pattanásokat kicsit csökkenti + poratka allergiám van, erre is enyhít valami keveset)
Ginko biloba + ginseng (memória javító elvileg, nekem a memóriámon nem javított, hanem ink. éberebb vagyok tőlük és ezis csökkentett az allergiámon)
C-Vitamint aszkorbin sav formában vegyél, porban. Beleteszed pohár vízbe, egykis szódabirkarbónát mellé, hogy ne legyen annyira savas. Ha megittad akkor pedig eszel mellé valami gyümölcsöt, hogy a többi kísérőanyag is bekerüljön a szervezetbe a jobb felszívódás érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!