Hogyan lehet tornász testalkatom?
Figyelt kérdés
Miylen étrend és edzés módszer szükséges hozzá? Nem szeretnék két ajtós szekrény lenni, hanem egy esztétikus, alalot szeretnék, olyan jellegűt mint amivel a tornászok rendelkeznek. Szeretnék hajlékony és mozgékony maradni, nem szeretném ha kötöttek lennének az izmaim.#egészség #izom #fogyás #gyúrás #testépítés #szálkásítás #tornász #izomtömeg-növelés #egészsége séletmód
2017. okt. 24. 00:21
1/6 anonim válasza:
Menj el tornászni/street workoutozni.Vagy kezdj el erőemelő edzést és tartsd magad alacsony testzsírom.
2/6 anonim válasza:
Az erőemelő edzéstől nem épp tornász fizikuma lesz, hanem nagy lába és segge, ami amúgy a tornában és a street workoutban is hátrány.
4/6 A kérdező kommentje:
tornászás edzésre nincs lehetőségem itt a közelben. Street workout pedig nem az én műfajom. Edzőterembe járok, 8 hónapja jelenleg tömeget növelek. Akkor pontosítanám a kérdést. Az edzőteremben milyen gyakorlatokra menjek rá inkább hogy tornász testalkatom legyen?
2017. okt. 24. 16:06
5/6 anonim válasza:
Ez elsősorban a testalkatodon illetve az étrenden múlik.
Nekem például inkább tornász mint testépítő kinézetem van, bármennyire is nem ez a célom, egyszerűen ektomorf vagyok és még a legkeményebb tömegelésem alatt is 10,5%os testzsírom volt. Tömegelek azóta is amúgy, de már nem tömöm magam feleslegesen, sokkal több bajom volt akkoriban a gyomrommal mint amennyi rám jött. Ennyi, nekem ilyen alkat jutott, de lehet később jobban tud rám jönni majd a tömeg.
Szóval ha ektomorf vagy kb ehetsz akármennyi zsírt meg szénhidrátot, ha meg nem, akkor ezeket ne vidd túlzásba, amúgy meg kardiózz a kondi mellett, meg ne csak alibi nyújtást végezz edzés után, sőt lehet külön nyújtóedzésed is 1x-1x pl otthon.
6/6 anonim válasza:
Jaj attól te sosem félj hogy két ajtós szekrény leszel! :’D Ugyanaz a testepites edzes es étrend, életmód jó erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!