Szálkásítok egy ideje, de eddig csak a derekamból fogytam, a csípőmből nem, most szinte homokóra testalkatom van, meddig kéne lemennem hogy csípőből is fogyjak?
Figyelt kérdés
130cm a vállam , a derekam 83, ez már majdnem megfelel az adonisz aránynak, de nagyon elrontja a 106cm-es csípőm. Tudom alapból széles a csípőcsontom, szóval nem lesz soha 90cm kerületű csípőm, de 100 alatt örülnék, most 15% testzsírom van, meddig menjek le hogy ne legyek ilyen aránytalan?2017. júl. 4. 13:48
1/7 anonim válasza:
kép nélkül sokra nem megyünk. lehet már nincs is sok zsir, csak alapból ilyen a csontozatod.
2/7 Cortez70 válasza:
Nem tudod irányítani a zsirleadas helyét. Totál genetika, hogy ki honnan milyen ütemben fogy. Folytasd a diétát és majd lemegy onnan is. De senki nem tudja, hogy nálad onnan milyen ütemben megy le a zsír.
3/7 A kérdező kommentje:
1. A derekam 9cm-rel lett vékonyabb, a csípőm maradt.
2017. júl. 4. 14:19
4/7 anonim válasza:
Általában diéta elején a derék gyorsan apad,mert kevesebb a kaja és főleg kevesebb a ch ami bizonyos szinten puffasztja,kitölti normál állapotban.Így könnyen lehet hogy csak üresebb a hasad nem pedig kisebb ha a csípő ugyanoly méretű maradt.
5/7 A kérdező kommentje:
12cm-rel lett keskenyebb.
2017. júl. 4. 23:13
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom 9-et írtam, de eszembe jutott, hogy 95cm volt fél éve. És látványosan sokkal kevesebb a zsír a hasamon.
2017. júl. 4. 23:15
7/7 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni vele ha nincs rajta sok zsír. Ha pedig van akkor diétázz tovább. Kép is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!