Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mik azok a táplálékkiegészítők...

Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?

Figyelt kérdés

-fehérje (evidens) abból miféle?

-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)

ezeken kívül semmit

Kaját

Mi kell még?

Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.

2017. dec. 1. 07:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:

Ez az idióta nyuszi mítosz is milyen szánalmas, mintha csak kimeríteni lehetne a termőföldet, dúsítani nem..

Nézz rá egy retkes répára, narancssárga, ugye? Tudod miért? Mert a kbaszott beta-karotin ilyen módon veri vissza a fényt, ergo látod, hogy bennevan.

Az meg ok, hogy permet meg kisfszom, de mit gondolsz, a tápkiegeked Tibetben idézik meg valami szentemberek? Úgy hívják le őket másik dimenzióból, ebbe a létezésbe?

Mit gondolsz, az állatokat is emódon létrehozott kajával etetik?

Nem zavar, hogy minél inkább feljebb eszel a táplálékláncon, annál inkább jutnak a te testedbe a felgyülemlett méreganyagok, amiktől fsol, ha a zöldségben van?

Ja, bocs elfelejtettem, hogy a dög az finom, meg sok benne a fehérje, a koleszterol meg number 1 legegészségesebb dolog.....

2017. dec. 1. 14:45
 22/63 anonim ***** válasza:
Minek kene 3000 miligramm C vitamin? Jo, hogy nem kiloszamra eszitek mar. Milyen erdekes, hogy a testepites tarsadalom szembe megy minden teren a orvos tudomannyal.... Jol vegzik dolgukat a cegek.
2017. dec. 1. 14:48
 23/63 anonim ***** válasza:
FoggyFlatland YT, te meg vegyel mar visszabb ebbol a stilusbol, ku.vara nem meno.
2017. dec. 1. 14:49
 24/63 anonim ***** válasza:
Hagyad, úgyse hiszik el, sárga oldalhívők nem látnak túl a tápkieg propagandán soha...
2017. dec. 1. 14:50
 25/63 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a tápkieg gyártóknak már mondtam. De ilyen nagy tudással a hátatok mögött megnéznék egy formát.
2017. dec. 1. 14:57
 26/63 anonim ***** válasza:
Ja és olyan emberek véleményére sem adok, akik szarabbul néznek ki mint én.
2017. dec. 1. 14:58
 27/63 anonim ***** válasza:
Vitaminokrol beszelunk, hogy jon ide a forma?
2017. dec. 1. 15:00
 28/63 anonim ***** válasza:
Ahogy a zaboehely is
2017. dec. 1. 15:03
 29/63 anonim ***** válasza:
*zabpehely
2017. dec. 1. 15:04
 30/63 anonim ***** válasza:

Elismerem, hogy a stílus kritizálható, a tartalomba viszont nem kötöttél bele.

Mondjuk azóta már 90 vagyok de mindegy, jó lesz ez is:

https://www.youtube.com/watch?v=Sb9aDX5Goyo

Kinézetről annyit, hogy kb csak a testépítőket érdekli.

Kinek, hiszel, egy kigyúrt állat testépítőnek, vagy valakinek aki sovány, de mondjuk ezt a területet kutatja tudományosan hivatásként?

Zabpehely úgy jön ide, hogy rendes kaja, és jó forrása a mikrotápanyagoknak = nem szorulsz a kiegészítőkre, ha fogyasztod.

2017. dec. 1. 15:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!