Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?
-fehérje (evidens) abból miféle?
-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)
ezeken kívül semmit
Kaját
Mi kell még?
Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.
Ez az idióta nyuszi mítosz is milyen szánalmas, mintha csak kimeríteni lehetne a termőföldet, dúsítani nem..
Nézz rá egy retkes répára, narancssárga, ugye? Tudod miért? Mert a kbaszott beta-karotin ilyen módon veri vissza a fényt, ergo látod, hogy bennevan.
Az meg ok, hogy permet meg kisfszom, de mit gondolsz, a tápkiegeked Tibetben idézik meg valami szentemberek? Úgy hívják le őket másik dimenzióból, ebbe a létezésbe?
Mit gondolsz, az állatokat is emódon létrehozott kajával etetik?
Nem zavar, hogy minél inkább feljebb eszel a táplálékláncon, annál inkább jutnak a te testedbe a felgyülemlett méreganyagok, amiktől fsol, ha a zöldségben van?
Ja, bocs elfelejtettem, hogy a dög az finom, meg sok benne a fehérje, a koleszterol meg number 1 legegészségesebb dolog.....
Elismerem, hogy a stílus kritizálható, a tartalomba viszont nem kötöttél bele.
Mondjuk azóta már 90 vagyok de mindegy, jó lesz ez is:
https://www.youtube.com/watch?v=Sb9aDX5Goyo
Kinézetről annyit, hogy kb csak a testépítőket érdekli.
Kinek, hiszel, egy kigyúrt állat testépítőnek, vagy valakinek aki sovány, de mondjuk ezt a területet kutatja tudományosan hivatásként?
Zabpehely úgy jön ide, hogy rendes kaja, és jó forrása a mikrotápanyagoknak = nem szorulsz a kiegészítőkre, ha fogyasztod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!