Mik azok a táplálékkiegészítők amiket mindenképpen érdemes szednem a sikeres testépítés és egészség érdekében, felsorolást kérek?
Figyelt kérdés
-fehérje (evidens) abból miféle?
-vitamin? (eddig a biotech daily packjét szedtem)
ezeken kívül semmit
Kaját
Mi kell még?
Trollok maradjanak a kis barlangjaikban.
2017. dec. 1. 07:53
41/63 anonim válasza:
A formaval vagdalkozo gyerek nagyon eltunt.
42/63 anonim válasza:
Nem tűntem el. Nemsokára kapsz képet
43/63 anonim válasza:
Nehogy az legyen, hogy rinyalok a kepedert... De igazabol nem feltetlen mervado a vita kapcsan a formad.
44/63 anonim válasza:
45/63 anonim válasza:
Én elismerem, hogy nagyobb az izomtömeged és alacsonyabb a testzsírod, de ez nem a vitamintabletták miatt van.
46/63 anonim válasza:
Te most komolyan naturaloknak vered magad ugy, hogy koxolsz?
47/63 anonim válasza:
Es akkor azt irja naturaloknak, hogy akinel jobban nez ki, annak hiteltelen szamara a velemenye.
48/63 anonim válasza:
Szerintem ezért mondja, hogy felesleges a vita.
50/63 anonim válasza:
Nem akartam én semmire sem verni magam, ne értsd félre. Nyilván nem a vitamintablettaktól nézek így ki ez egyértelmű. De én tartom magam ahhoz, hogy kell a multivitamin mert kajából nem lehet bevinni a megfelelő dolgokat. Ezt amúgy saját tapasztalatból írom. Amíg nem szedtem vitamint, elég sokszor voltam sérült. Fájtak az izületeim, görcsöltek az izmaim főleg esténként a vádlim, télen jóval többször voltam beteg stb... De természetesen mindenkinek a saját döntése és dolga, hogy mit, vagy mit nem szed. Veszteni biztosan nem vesztetek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!