Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzestervet tudnatok...

Caddy23 kérdése:

Milyen edzestervet tudnatok nekem ajanlani, legjobb valamilyen androidos app lenne, heti 3-4 alkalomra azert, hogy fogyjak egy par kilot es fittebb legyek?

Figyelt kérdés
30 vagyok es regen sportoltam , nem all tolem tavol a mozgas. Fittebb szeretnek lenni, mert mar rozsdasodok, ugy gondoltam ,hogy elkezdek edzoterembe jarni csak kellene valamilyen program ami utan igazodni tudok.

2017. nov. 24. 18:30
 1/1 anonim válasza:

Ha csak az a cél hogy fittebb legyél akkor egy teljes testes edzés tökéletes,de igazából helyes táplálkozás legfontosabb attól már alapaból sokkal jobban fogod érezni magad 1-2 hónap után.

Az ilyen telefonos edzés szarokat meg hanyagold mert az lesz vége,hogy le mész edzeni aztán az edzésed 50%át az adja ki,hogy a telefonod cseszteted.

Tervnek:

Fekvenyomás 3x8

Guggolás 3x8

felhúzás heti 1X! 5x5

Döntött t. evezés 3x8

Mellről nyomás 3x8

vádli

has

kezdésnek valami hasonló,lehetnek más gyakorlatok is nézegess,olvasgass de gépeket kerüld egyenlőre.

1-2hónapig csinálhatod aztán bonthatod is ha komolyabban érdekel,de ez átmozgatásnak tökéletes.

2017. nov. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!