Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám javítani a...

Hogyan tudnám javítani a helyből távolugrásomat 3-4, esetleg 5 hónap alatt 160-170cmről legalább240, de a legjobb 250cm lenne? Valaki írjon már ki vmi jó edzéstervet, vagy gyakoraltokat, nagyon megköszönném. Előre is 100000. hála

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 14:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah futok mellette heti 4-5 alkalommal 3-4 kmert úgyh 400m egy kör 100msprint 100m kocogás,stb,stb,stb...
2011. jan. 13. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Most leírok neked egy csodaszert,ami hatalmas fejlődéshez vezet távolugrásban:távolugrás.Most nem b@sztatásból.Csinálj mellette guggolásokat is.Sok sikert!
2011. jan. 15. 17:18
 3/7 anonim válasza:

Én 13évesen ugrottam 2.6métert :/

Most 16 évesen még nem mértem de nem is nagyon foglalkoztat:)

2011. jan. 15. 17:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Guggolások,kitörések

1 lábas guggolás stb

2011. jan. 15. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első jól mondta. Specifikus képességhez specifikus gyakorlás kell. Használd a GTG-módszert, azaz végezz el teljes erőből egymás után MAXIMUM 5 helyből távolugrást egy sorozatban, és ilyen sorozatból csinálj minél többet a napod folyamán úgy, hogy két sorozat között a lehető legtöbb pihenőt hagyj, MINIMUM fél órát! Tehát három szabályt kell betartanod:

- Legfeljebb öt ismétlést végezhetsz el egymás után!

- Mindig maximális erővel végezd a gyakorlatot!

- Végezz a lehető legtöbb sorozatot a napod folyamán a lehető legtöbb pihenővel közötte!

Havonta mérd fel a helyből távolugrásod eredményét, és ámulj-bámulj!

Ha kérdésed van, írj!

Sok sikert kívánok!

2011. jan. 15. 21:29
 6/7 anonim válasza:
100%

Hű, az 160 elég kevésnek tűnik...

Nemrég felvételin volt nekem is, 220akat ugrottam, a technikával lehet bajod, persze ha gyengék a rugóid, erősítened kell (ha más nincs, lépcsőzz:) )

megnéztem pár youtube videót, és 270et ugrottam a felvételin.. ennyit számít a lendítés ha jól időzíted! Gyakorold! pl.:

http://www.youtube.com/watch?v=9uF87Q6tLxw&feature=related

2011. jan. 15. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a srác a videón bizony érti a dolgát! Szerintem is érdemes figyelni a technikáját, ha valakitől, hát tőle biztosan lehet jót tanulni!

Én is köszönöm a linket, nagyon hasznosnak találom!

2011. jan. 15. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!