Szerintetek melyik hónapban a legjobb szülni és miért? Melyik az a hónap amit elkerülnétek ilyen téren?
Első babát nyáron, második babát tavasszal:) Így nyárra már elég nagy, hogy lemehessünk valahová nyaralni:)
AMit kihagynék, az a karácsony, vagyis az egész december, ilyenkor annyi dolgom van, sok mindent meg kell csinálni, és szeretek készülődni:)
A másik ilyen hónap az oviba szoktatás hónapja:)
:DD
Kinek mi válik be:) Nekem nyár közepén született a fiam, és így tökéletesnek tűnt:) Első
Én télen szültem, és tök jó volt, mert mire mentünk nyaralni, már a legnyugodtabb szívvel lehetett őt is vinni, és volt már annyira rugalmas, hogy egész nyáron mászkálhattunk vele ((6-8 hóig).
Nekem is jó volt, hogy az első hónapban nem éreztem nagy vágyat mászkálásra, mivel hideg volt és sötét és hó. Nyáron nem bírtam volna a bezártságot (azért 1-2 hétig elég rozoga voltam szülés után).
Második babát is úgy lőttük be, hogy késő ősszel, tél elején szülessen, de őt már azért, hogy a nagytesó miatt ne legyen olyan rossz. Nem akartam volna nyáron szülni, mert akkor mit mondok a nővérének, miért nem megyünk 1-2 hétig a játszótérre?? Így október végén fogok szülni, remélem ömleni fog az eső ott 2 hétig, mert akkor a nővérkét nem zavarja a bezártság.
Szóval én abszolút ősz-tél szülés párti vagyok :)
De egyébként teljesen mindegy, babázni mindig jó! Teljesen mindegy, mikor születik a babácska :)
én januárban szültem és nem volt vele semmi gondom!
szerintem teljesen mindegy minden évszaknak meg vannak az előnyei!
nyáron akár már a kórházból való hazajövetel után kiviheted a levegőre és nem csak 12-20 percre,hanem egyből jó sokat.
télen meg tényleg legalább nincs az a nagy forróság,mert lássuk be 8-9 hónaposan nagy hassal nem biztos hogy olyan kellemes!
20hós kislány anyukája
Én júliusban szültem,pont az apukám születésnapján.:)
Nagyon nehéz volt a vége,mert vizesedtem és irtó melegem volt,de így is imádtam az állapotomat!
Viszont jó volt,hogy nyáron a melegben hamar ki lehetett őt vinni,így nem voltunk a 4 fal közé zárva és nem kellett több réteg ruhát adni rá,amikor kimozdultunk.
Most van a 2. baba gyártás alatt és,ha olyan hamar sikerült,ahogy szeretnénk (és úgy is lesz:)),akkor ő is július-augusztusban születik majd.
27 hónapos nagy fiú anyukája
Nekem napokon belül érkezik a Picur, és én is mindent jónak találtam így. Nekem nem volt bajom a nyárral és a nagy pocival. Amúgy a környezetemben lévő kismamák mindig azt ítélik meg jónak, amiben éppen ők vannak. S ez így van jól. :)
Mikor terveztük a babát, én sem azt néztem, hogy melyik hónap legyen, egyszerűen csak örültem neki, hogy összejött. Mindegy mikor, az pont úgy jó! :)
40 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!