Szerintetek melyik hónapban a legjobb szülni és miért? Melyik az a hónap amit elkerülnétek ilyen téren?
Nekem azt tanácsolták, hogy áprilisban kell teherbe esni, mert akkor nyáron még nem látszik, aztán a köv. nyáron már nem látszik :)
Ehez képest most 21 hetes vagyok, februárra várjuk a picit. Szerintem teljesen mindegy mikor jön, csak jöjjön és egészséges legyen! :)
Nekem január végén fog születni és nem bánom, mert már nyáron is megvolt a pocaklakóm és így is nagyon rosszul viseltem, pedig aprócska volt még. Panelben nagyon sokat szenvedtem a melegtől, az jó volt ha "csak" 36 fok volt :D
Persze azóta elköltöztünk, itt nem volt olyan meleg kánikulában sem.
Novemberben es februarban szultem, mindketto jo volt, talan a februar jobb, mert alig kellett macinak oltoztetni a babat, nagyon hamar jo ido lett, arrol nem is beszelek, hogy 6 honaposan kezdtuk a hozzataplalast es sorban akkor ertek a friss gyumolcsok, amiket ehetett, majd osszel vegig volt minden, amit epp adni akartam neki.
En szemely szerint a decemberi szulest kihagynam, a december legyen viszonylag nyugodt es ne izgulos, hogy mikor szulok, vagy korhazban toltos, esetleg 24 oraban szoptatos, ejszakazos.
Amit meg kihagynek az a kanikula idoszaka, ennek csak az az oka, hogy kisebb terhesen es nem terhesen is nagyon rosszul birom a forrosagot (a hideget viszont nagyon jol). Nagy pocakkal en tuti sokat nyuglodtem volna 40 fokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!