Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömegnövelés...

Szálkásítsak vagy tömegnövelés? Fél év alatt ez milyen eredmény? KÉPEK LENT

Figyelt kérdés
Eddig 3hónapot szálkásítottam most meg 3hónapja tömegelek,folytassam a tömegelést vagy szálkásítsak? Testzsírom 15% körül. (fél éve edzek:))

2017. nov. 6. 22:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Jólvan barátom,szánalmas vagy :D
2017. nov. 8. 20:12
 22/27 A kérdező kommentje:
Te 13évesen megnézném mennyire kajtál jól vagy volt-e ekkora erőszinted,gondolkozz el
2017. nov. 8. 20:13
 23/27 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolj! :D

Különben nem vagyunk egy korosztály, én 13 évesen napszámba jártam suli után meg végig nyári szünetben, hogy cipőt, ruhát, biciklit, rádiósmagnót vegyek magamnak. Megnézném hogy állna a szád ha még ilyen világ lenne, erőszint! :D

2017. nov. 8. 20:23
 24/27 A kérdező kommentje:
XD épp ezaz,hogy én 13évesen már komolyan gondolom ezt a sportot és helyesen táplálkozom,ezért nem kellet kőszívvel mondani a dolgokat
2017. nov. 8. 20:30
 25/27 anonim ***** válasza:

Aki komolyan vesz valamit annak tudni kell ezt-azt az adott “komolyan vett” hobbijából. De te nem értesz hozzá és elvárnád, hogy idegenek essenek hasra tőled! Elhiheted nekem, ebből sosem fogsz megélni és nem fogsz színpadon állni, nem fogsz IGAZI elismerést kapni bármennyire is komolyan veszed. De az az igazság te nem is veszed komolyan... Nincs miről beszélni.

Ami nem is lenne baj, viszont lett írva mit kellene csinálnod, de nem teszed. Akkor csináld visszájára! Szálkásítsd le amit elértél és később azt építsd vissza annak aztán tényleg komolyan van értelme.

Amint kidagad egy ér a testeden te mindig elkezdesz majd szálkásítani?

Ráadásul ennyi idősen? Nem gondolod, hogy nem lesz elég tápanyag a kis agyadnak a sulihoz?

Ne mond már nekem kezdőként olyan annyira nehéz izmot építeni szinte nulla hajasodással, mert itt kinevetnek. Ne a lecsókolbászt, paprikás szalonnát egyed kenyérrel és nem leszel dagadt! De ne hogy azt hidd, hogy rajtad kívül bárki díjazná a kis natural szállásságodat. Ennyi idősen még a lányok sem fejlődtek ki, mint ahogy te sem! Tenyleg, volt már magomlesed? :))) Mutalt már a hangod? :)))

Na ugye. Dicséretes teljesítmény lenne ha nem lennel ilyen önfejű és buta! Szerintem egyelőre hanyagold ezt. Aztán mikor szőrös leszel neki állsz csinálod. Raersz akkor agyhalott, ideges, diétás zombie lenni. Ráadásul koksz nélkül sosem lesz olyan szálkás mint amilyenek a versenyzők. Erre is rájössz majd!

Inkább legyen fedett hasad, de legyen rajtad izom rendesen! és hidd el ezt ellehet érni úgy, hogy nem leszel egy dagadt disznó és még jól is fogsz kínézni, nagy leszel! Amúgy sem kell hobbi szinten színpadi forman hozni az év minden napján! Mert szerintem nem kifizetendő dolog egy-két bók vagy nő aki a szalkasságra megy! Ilyen nem is nagyon van különben. Viszont ha tanulsz és ebbe olod minden időt lesz pénzed edzeni, enni meg nőzni is. Szerintem ez többet ér mint hogy hű de komolyan vegyél itt valamit amihez nem is értesz még.

2017. nov. 8. 20:50
 26/27 anonim ***** válasza:

szerintem 13 évesen nem kellene súlyzókkal edzened, én hanyagolnám ezt az egészet 16 éves koromig.

Eddz saját testsúllyal, fuss, ússz, biciklizz, de szerintem még a csontrendszerednek és az izületeidnek nem tesz jót. Van egy gyerekortopéd ismerősöm, ő mondta hogy sok 16-17 éves olyan problémákkal jön, amit inkább a 70 éves korosztálytól várná az ember.

És hogy mi a közös bennük? Mind 13-14-15 évesen kezdték a súlyzós edzést. Persze nem mindenki jár így, de kétségtelen hogy sokan.

2017. nov. 9. 08:46
 27/27 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy nem kéne,ezek után nem hagyom abba még ha akarnám se :)
2017. nov. 9. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!