10 hónap tömegelés extra soványból eredmény?
Üdv
A véleményetek érdekelne, hogy elég jónak számít-e vagy sem 9 hónap tömegelésem, előtte nagyon sovány voltam, folyton csak azt hallottam, hogy sovány meg picka vagyok. Azóta a testépítés az életem része lett.
Tudom zsír is jött bőven, de rengeteget erősödtem meg izom is jött, nem tudtam kontrollálni a CH-t rendesen, mivel nem kaptam meg a középutat, ha keveset vittem be szinte semmi nem jött rám, meg stagnálás, ha többet akkor meg zsír is jött az izom mellett.
2.5 x ttkg Fehérje, 7-8x ttkg CH, 0.5 x ttkg Zsír (Ez volt a tömegnövelő étrendem)
Itt vannak a képek :
Gondoltam arra is, hogy biztosan valaki fogja mondani, hogy lábak ?! :)) Nos azokra is figyeltem amennyire tudtam :
Felkar : 31 centiről felment 41-re a kerülete
Mellbőség : 102cm -> 113cm
Comb : 52 cm -> 61-62cm
Vádli : 36 cm -> 41cm
Véleményeket előre is köszönöm, mindenkinek zöld pacsit adok, ha negatív ha pozitív kritikát kapok.
Most fogok neki a jól megtervezett szálkásításnak. ;)
Ezen a képen mikor nekifogtam még jó bőrben voltam :D A soványabbról nincs kép mert nem gondoltam volna, hogy ilyen komolyan belevetem magam a testépítésbe.
Készítettem gyorsan egy képet a hátamról, szélesség megvan, tömeg hiányzik, le van kissé maradva, pedig nagyon odafigyelek a nagysúlyos evezésekre.
Olyan a hatad mint egy ifaplato
koszos :'D
hahaha nem amugy jo szeles, kivancsi leszek szalkasitas utan milyen lesz
Mi játszodd itt magad hogy extra sovány voltal 31-es bicepszel.Nekem 28-as volt 20 évesen:D
Orulok hogy leirtad azt hogy 7-8 gramm TSKG CH-n voltál.
Sokan itt állandoan játszak az agyukat,hogy az ektomorfok lusták enni.Márhára nemkonnyu bevinni ennyi Ch-t.Magasságod? kezdo és a jelenleg testsulyod?
MyProteintől vásároltam Mogyorót meg mindent megtettem, hogy a CH meglegyen, elég komplex étrendet igényel.
173cm magas vagyok, kezdeti súlyom 57 kg volt, jelenleg 81-82 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!