Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás után hogy kezdjek...

Szálkásítás után hogy kezdjek neki a tömegelésnek? 1/tskg ch-val fejeztem be a szálkásítást.

Figyelt kérdés

induljak 2/tskg ch-ról és fokozatosan emeljem?

amikor tömegeltem akkor 6/tskg ch-t vittem be. szóval elég sokat. nem lesz kevés a 2/tskg? vagy nyugodtan indulhatok 4/tskg-ról is?

2015. febr. 21. 16:53
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
zsírbevitelt pedig vigyem fel 1/tskg-ra?
2015. febr. 21. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
indulj amennyiről akarsz, aztán figyeld a reakcióidat, ha sok tömeg jön, akkor csökkents a ch-n, ha kevés akkor növelj.
2015. febr. 21. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Tegnap ugyanezt megkerdezted. Hetente noveld 50 g-mal amig nem kezdesz zsirosodni
2015. febr. 21. 17:28
 4/16 A kérdező kommentje:
De ha hetente 50g-al növelném, akkor több hétig elszórakoznék vele míg elérem a 6/tskg szénhidrátot. nem lenne egyszerűbb 4-ről indítani?
2015. febr. 21. 17:40
 5/16 A kérdező kommentje:
mert én 5,5-6/tskg szénhidráttal tömegeltem
2015. febr. 21. 17:41
 6/16 A kérdező kommentje:
alatta nem jött a tömeg
2015. febr. 21. 17:41
 7/16 Szintiszoli123 ***** válasza:

Gondolj bele! 6 grammal tömegeltél. Ha le kellett menned 1 grammra (ami kb. macskaeledel), akkor mennyire lassulhatott be az anyagcseréd? Ha hirtelen felkapnád 4 grammra, szerintem nem kevés zsírt visszaszednél a jójó miatt.

Bevallom, egyéni tapasztalatom nincs ezen a téren (mármint soha nem kaptam még fel a CH-t 1 grammról 4 grammra), de beszéltem pár emberrel, akinek volt tapasztalata a tömegelés és szálkásítás közötti átállás terén. Mind heti 0,5 g/ttkg CH emelést javasoltak hetente. Próbálkozhatsz nagyobb növeléssel is aztán majd meglátod. 1 grammnál többet nem emelnék hetente!

Legközelebb próbálj több energiát elégetni extra mozgással és akkor remélhetőleg nem kell ennyire visszavenni a kaját.

Az is lehet, hogy a tested valamekkora spättel (lehet akár 1 hónap is) reagál majd, így nem kezdesz el rögtön tömeget növelni attól a kajamennyiségtől, ami hosszú távon egyébként már megfelel a céljaidnak.

2015. febr. 21. 19:44
 8/16 anonim ***** válasza:

De miert akars minél hamarabb bezsírosodni?

Hova sietsz? Mit kell ilyen gyorsan elérni?

Miért akarsz már az első héten bezsírosodni?

Nem lenne jobb ha ugyanekkora lenne a tomeged csak tobb energiád lenne tobb kaloriat vihetnél be és tobbszor ehetnél félre tomegelés kozben?

Naturálban ez a sport türelemjáték és akkor fogod minimalizálni a zsírosodást ha okosan csinálod.

2015. febr. 21. 20:33
 9/16 A kérdező kommentje:
2/tskg alatt nehéz tartani. Ezért gondoltam hogy 2-ről indulok.
2015. febr. 22. 08:55
 10/16 anonim ***** válasza:
De most oszinten bajod lesz abbol hakicsit lassabban emeled a kajat es ezaltal szalkasodsz meg kicsit ugy hogy az izmodatbszeded vissza vagy noveled?
2015. febr. 22. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!