Ez szerintetek megfelel egy jó 10 hónapos tömegelésnek?
Figyelt kérdés
A két kép között 10 hónap van.
Az első képen 58 kg voltam, a másodikon 80 kg vagyok.
2015. jan. 16. 12:58
1/7 anonim válasza:
hát, szerintem kicsit sok, ált havi 1kg, ami az optimális arány, valószínűleg több zsír jött fel. de sebaj, majd leszálkásítod, gondolom az jön most.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, szálkásítás jön.
2015. jan. 16. 13:04
4/7 anonim válasza:
Hallod te ilyen 160 magas vagy?
kb mintha csak zsírosodtál volna
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem rossz, bár tényleg jött zsír is, főleg a hasadon és a csípődön látszik. Én nem gondolom jó ötletnek, hogy elkezdj szálkásítani 80 kilósan. Inkább tömegelj tovább, csak csökkentsd a ch-t. Nem tudom, hogy aerob edzést csinálsz-e, de nem ártani heti 3-4.
6/7 anonim válasza:
10 honap alatt 22 kg az legalább 12 kg zsir.
De nem baj ezt szalkasitsd le es majd latszik a kulonbseg. Sokat nottel az egyertelmu
7/7 anonim válasza:
Szerintem szép eredmény, minden testrész látványos változáson ment át, mégha zsírosan is. Szerintem nem lehet úgy számolni, hogy minden plusz kg zsír, sőt jött az is :)
Pl. mikor legelőször elkezdtem tömegelni 2 hónap alatt, 3-4 kg pattant fel anélkül, hogy egy g-ot is zsírosodtam volna :D
Szálkásítás után jó lesz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!