Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megfelel fehérjeforrásnak?

Megfelel fehérjeforrásnak?

Figyelt kérdés
A császárszalonna.Azon viszonylag sok hús van.Tudom nem a legjobb de én azt jobban szeretem,szívesebben eszem mint a csirkehúst.
2014. dec. 30. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. dec. 30. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Szép nagy tömeget hozna.
2014. dec. 30. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szép nagy zsíros tömeget:)
2014. dec. 30. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván ha nem mozog valaki, akkor hizlal.Mint ahogy minden más étel is.De pl.ha lappang bennem valami kórság és mást nem tudok enni akkor egy kis császárszalonna vöröshagymával általában jót tesz.
2014. dec. 30. 17:31
 5/7 Pörölyfej Béla ***** válasza:
56%
Néha eheted tömegelésnél, főleg ha nehezen hízó típus vagy. Ha könnyen hízol, akkor ne vidd túlzásba és számold bele a napi beviteledbe. Szálkásításnál értelemszerűen elfelejted.
2014. dec. 30. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
pedig le kéne erőszakolni azt a csirkét ,tömegelésnél még néha elmegy de inkább ne legyen napi evészet belőle
2014. dec. 30. 21:39
 7/7 Szintiszoli123 ***** válasza:
Ha így tudod fedezni a napi fehérjeszükségleted és az energiaigényedbe belefér, akkor mehet. Ahhoz, hogy ebből jöjjön össze a szükséges fehérje, valószínűleg olyan mennyiséget kell enned, amivel túlléped a klasszikus napi 1g/ttkg zsírmennyiséget, de ha ennek megfelelően visszaveszed a CH-t akkor OK. Nyilván igényel majd némi adaptációt a tested részéről, ha a CH-adaptált metabolizmusra vagy jobban ráállva, de hozzá lehet szokni.
2014. dec. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!