Helyettesíthető, megfelel?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem 50 kiló súlyt.(Akartam többet venni,de már nem kaptam kedvező áron.)Azt vettem észre,hogy pl.fekvenyomáshoz ez a súly kevés,ha hosszú rúddal végzem.
Ha elosztom 2db egykezes rúdra úgy már nehezebb.Így is jó a fekvenyomás?Nem kell feltétlenül kétkezes rúddal végezni a gyakorlatot ?
2014. okt. 2. 15:00
1/3 anonim válasza:
Nem kell, én is mostanában ritkán nyomok rúddal és még jobb is lett a forma.
2/3 A kérdező kommentje:
Amit még furcsállok az a karhajlítás a bicepsz edzés állva.Itt pont fordítva van.Ha két db 25 kg-os egykezessel csinálom akkor megy a 12-14 ismétlés szabályosan.Ha hosszú rúddal akkor meg csak a fele.Pedig a súly karonként ugyanakkora.Ez miért van?
2014. okt. 2. 17:49
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, nálam nem így van, max ha egykezesnél picit rásegítek tényleg aprócska lendülettel a mozgás elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!