Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mikor kezdjem a diétát/szálkás...

Mikor kezdjem a diétát/szálkásítást?

Figyelt kérdés

170cm magas 81kg vagyok már 1év9hónapja edzem rendszeresen

Szar kajával, néha becsúszik pár csirke mell+rizs kombó

Táp.kiegeket hasznalok de nem mindig mivel meg 18éves vagyok és suliba járok ezért magamnak nem tudom megvenni,szüleim sem állnak úgy anyagilag hogy ezt tudnák nekem finanszírozni,de most ugy néz ki hogy lassan de biztosan az összegyüjtött pénzemből tudom magamnak megvenni a ditámhoz való kaját + dolgokat segítségeteteket szeretném kérni ehhez.

2014. okt. 26. 12:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs erre képlet, amikor jónak látod, amikor már van elég izom és érdemes lediétázni. Vagy amikor már túl sok a zsír, stb. Te döntöd el.
2014. okt. 26. 12:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi hát a testzsir az kb 20% meg szerintem mar eleg zsíros vagyok meg a hasam ami elég idegesítően nagy jo nem az a hatalmasan nagy de látható mivel már az ismerőseim is megszóltak ezert döntötenék ugy ahogyan
2014. okt. 26. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!