Az normális hogy tömegelésnél híztam 3-4 nap alatt 1 kg-ot? (most hagytam abba a szálkásítást, és kezdtem el újra tömegelni). Vagy az elején jöhet több tömeg is?
Figyelt kérdés
csak próbálgatom a ch-t belőni, 4/tskg-al kezdtem, azzal még fogytam is, utánna felvittem 4,5-re(azzal semmi se volt), tegnap pedig felmentem 5-re és ma reggelre 77 kg helyett 78 kg voltam, ez lehetséges? mert szerintem nem. 1 nap alatt ennyit hízzak ilyen kicsi emeléssel? vagy lehet azért mert kimentem hajnalban inni és csak víz volt bennem? mert még 1,5 éve amikor tömegeltem akkor felmentem 6/tskg ch-ra is tömegelésnél. szálkásításnál pedig 3-3,5/tskg ch-n voltam...2014. okt. 1. 15:42
1/8 anonim válasza:
Lehet este ettél valamit és azóta nem voltál wc-n.
Nehéz összehozni, hogy étgyomorral mérhessed magad.
2/8 A kérdező kommentje:
de voltam wc-n is, azt nem írtam oda
2014. okt. 1. 16:08
3/8 A kérdező kommentje:
de ez elvileg lehetetlen, nem?
2014. okt. 1. 16:12
4/8 anonim válasza:
Betöltődtél szénhidráttal és a ch által visszatartott víz is növelt a súlyodon. No para.
5/8 A kérdező kommentje:
de 1 éjszaka alatt? :O
2014. okt. 1. 16:18
6/8 anonim válasza:
A kérdésben még azt írtad, hogy 3-4 nap alatt. De egyébként 1 nap alatt is mozog a testsúly 1 kilót.
7/8 A kérdező kommentje:
3 napig voltam 77.0 kiló és tegnapról mára virradóan lettem 78.0
2014. okt. 1. 16:29
8/8 anonim válasza:
Én napon belül 2-4 kg-ot ingadozom, evéstől, ivástól, wc-zéstől, izzadástól függően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!