Mennyi az ideális testsúly 179cm-hez? 17/l
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 11:52
1/6 anonim válasza:
65 kg körülbelül :)
normál testalkathoz!
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor fogynom kell még egy már kilót... Köszi a választ... :)
2014. júl. 6. 12:34
3/6 anonim válasza:
65-70 körül.
Csontszerkezettől, genetikától és izomtól függően.
4/6 anonim válasza:
jajj hagyjuk már ezt, nincs ilyen hogy ideális testsúly. Testzsírszázalék a lényeg.
5/6 anonim válasza:
előző vagyok, mármint a válaszadóknak címeztem, nem neked kedves kérdező. Renget ostoba van aki hülyít másokat. Nem számít hány kiló vagy. Függ mennyi izom van rajtad, mennyi zsír. Ezt nem lehet besaccolni. Urban legend...
6/6 A kérdező kommentje:
Nem is úgy értettem hogy pontosan hanem ,hogy körübelül mit gondolsz/gondoltok ideálisnak. Köszi a válaszokat!
Voltam orvosnál megmérték a testzsírszázalékomat meg az izomtömegszázalékot és azt mondták 73 kilómra hogy pont jó mert nem zsír van rajtam hanem izom.
2014. júl. 7. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!