Szálkásítsak vagy tömegnövelés? Fél év alatt ez milyen eredmény? KÉPEK LENT
Na és mivel lett mérve az a test zsír százalék? Mert a képekről több jön le!
Eszedbe ne jusson erre formára szálkásítani! Semmi nem fog maradni mire lepucolsz magadról ennyi vizet meg zsírt! Ha nem kezdtél volna bele már sokkal több izom lenne rajtad.
Nem értem miért kell pár kilósan is neki állni szálkásítani minden kezdőnek...
Te nagyon nem értesz az edzéshez!
Kinek a hibája az, hogy dagadt leszel tömegnöveléstől? Mi számoljuk a kalóriádat vagy te?
Lehet nem idióta módra is tömegelni, amitől nem leszel dagadt.
De fogadjunk a makró-mikro és úgy az egészséges táplálkozás fogalmakkal sem vagy tisztában...
Nem érdekel hány éves vagy! Teljesen normális válaszokat kaptál! Az már más kérdés, hogy hülye vagy. Meg mi ez a stílus pisis kis fiú létedre?
Tudod egyáltalán kikkel beszélsz? Nem a szüleid vagyunk...
Otthon lehet ki van nyalva, de itt elfogulatlanul kaptál válaszokat, köszönd meg és kész.
A legjobb még is csak az lenne ha babáznál, mert nem való neked ez a hobbi. Ha már most vesztett motivációs vagy akkor majd munka, család mellett nem tudom mit csinálnál... Mikor már nem rakják a kis segged alá még a kaját sem, hát...
Azt még árulud már el nekem honnan az istenből tudod így pontosan a tzs százalékod??? Mit dobálózol itt számokkal? Ki is hol és melyik módszerrel mérte ezt fel neked?
Vagy letöltöttél egy app-ot a mobilodra és ujjrátétellel kiszámolta neked? :D Mert ez 20 a képről ennyire reális számítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!