Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítsak vagy tömegnövelés...

Szálkásítsak vagy tömegnövelés? Fél év alatt ez milyen eredmény? KÉPEK LENT

Figyelt kérdés
Eddig 3hónapot szálkásítottam most meg 3hónapja tömegelek,folytassam a tömegelést vagy szálkásítsak? Testzsírom 15% körül. (fél éve edzek:))

2017. nov. 6. 22:37
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#6 Már hogy lenne több? :)
2017. nov. 7. 15:18
 12/27 anonim ***** válasza:

Na és mivel lett mérve az a test zsír százalék? Mert a képekről több jön le!

Eszedbe ne jusson erre formára szálkásítani! Semmi nem fog maradni mire lepucolsz magadról ennyi vizet meg zsírt! Ha nem kezdtél volna bele már sokkal több izom lenne rajtad.

Nem értem miért kell pár kilósan is neki állni szálkásítani minden kezdőnek...

2017. nov. 7. 23:00
 13/27 anonim válasza:
Ez a forma bőven 20% korul van. Az izom mennyiség még nagyon sirány , ha ezt leszálkásítanád akkor semmivel sem lennél izmosabb mint a kis kockáshasú cigánygyerek... az előbbiek jól mondják, a tömegelés évek munkája, nem kell elsietni.
2017. nov. 7. 23:44
 14/27 A kérdező kommentje:
13Éves vagyok abba legyetek tisztába! Értelmetlennél értelmetlenebb válaszok,többet se kérdezek itt :D
2017. nov. 8. 18:45
 15/27 A kérdező kommentje:
Egy kis zsír maradt az oldalamon,1éve volt 30%os testzsír,nemtudom hogy 20 ez neked :D
2017. nov. 8. 18:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Ráadásul ha ez neked 20 akkor mi a fas*omnak tömegeljek? Inkább leszálkásítok 12re és onnan tömegelek,ennyi fas*ságot még nem hallottam,azért egy kicsit elvettétek a motivációm :D
2017. nov. 8. 18:51
 17/27 Cortez70 ***** válasza:
Ha ennyi elveszi a motivációd, akkor hagyd a picsbe, nem a te sportod. Te kérdeztél, nem értem milyen válaszokra számítottál ha nem vagy még izmos.
2017. nov. 8. 19:01
 18/27 A kérdező kommentje:
Kösz te re*ardált :D Nem fogom,de nem fogok tömegelni,ráadásul aztmondjátok 20% testzsír és még tömegeljek? nem akarok megint dagadt g*ci lenni,gyakorikérdések fas*ságon kérdezni életem legrosszab döntése volt
2017. nov. 8. 19:09
 19/27 anonim ***** válasza:

Te nagyon nem értesz az edzéshez!

Kinek a hibája az, hogy dagadt leszel tömegnöveléstől? Mi számoljuk a kalóriádat vagy te?

Lehet nem idióta módra is tömegelni, amitől nem leszel dagadt.

De fogadjunk a makró-mikro és úgy az egészséges táplálkozás fogalmakkal sem vagy tisztában...

Nem érdekel hány éves vagy! Teljesen normális válaszokat kaptál! Az már más kérdés, hogy hülye vagy. Meg mi ez a stílus pisis kis fiú létedre?

Tudod egyáltalán kikkel beszélsz? Nem a szüleid vagyunk...

Otthon lehet ki van nyalva, de itt elfogulatlanul kaptál válaszokat, köszönd meg és kész.

A legjobb még is csak az lenne ha babáznál, mert nem való neked ez a hobbi. Ha már most vesztett motivációs vagy akkor majd munka, család mellett nem tudom mit csinálnál... Mikor már nem rakják a kis segged alá még a kaját sem, hát...

2017. nov. 8. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Azt még árulud már el nekem honnan az istenből tudod így pontosan a tzs százalékod??? Mit dobálózol itt számokkal? Ki is hol és melyik módszerrel mérte ezt fel neked?

Vagy letöltöttél egy app-ot a mobilodra és ujjrátétellel kiszámolta neked? :D Mert ez 20 a képről ennyire reális számítás...

2017. nov. 8. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!