Szerintetek ez jó hátedzés?
Figyelt kérdés
Gépet nem tudok használni,csak rúd és súlyzó,mert itthon edzek.
Húzódzkodás 6x6 Döntött törzsű evezés 6x10 Fűrészelés 4x10 Vállvonogatás 4x12
2017. okt. 26. 14:01
1/13 Cortez70 válasza:
Jó, ha heti egyszer edzed. De jobb lenne heti ketszer edzeni az izmokat naturalban, csak akkor fele ennyi sorozat kell edzesenkent egy izomra.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,de naturnálban épp hogy heti 1x keményen
2017. okt. 26. 14:35
3/13 Cortez70 válasza:
Tévedés. Naturalban nem tart a fehérjeszintézis egy hétig, csak pár napig. Naturalbn sűrűbben kell edzeni az izmokat, de kevés sorozattal edzesenkent.
4/13 A kérdező kommentje:
Én próbáltam mind2-t és a heti 1-el jobban feljlődök. Naturálban nem kell heti 2x és kész,de ezt számos helyen leírják.
2017. okt. 26. 14:41
5/13 Cortez70 válasza:
Pont hogy kell. En 32.éve edzem, több a tapasztalatom. Na de mindegy, csinálj amit akarsz a kérdésedre már válaszoltam.
6/13 A kérdező kommentje:
Tévedésben élsz,a cikk meg elég hülyeség,főleg hogy nem is erre voltam kíváncsi.
2017. okt. 26. 14:51
7/13 Cortez70 válasza:
Válaszoltam arra is amire kíváncsi voltal, hogy jó. Kár, hogy nem tudod értelmezni.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen,azt köszönöm is,de abba nem értek egyet hogy heti 2x eddzem mert a heti 1 jobban bevállik,de ne is ragozzuk tovább a témát :)
2017. okt. 26. 14:57
10/13 Klanwarrior válasza:
Jó.
Viszont én is kétszer edzek egy izmot, az nekem is jobban bevált. De kinek mi. 13 évesen lehet, hogy neked pont jól működik a heti egy, ki tudja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!