Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a hátedzés mennyire megfelelő?

Ez a hátedzés mennyire megfelelő?

Figyelt kérdés

1. Felhúzás 4x5-8

2. Evezés 4x5-8

3. Lehúzás tarkóhoz 4x5-8

4. Húzodzkodás saját testsúllyal 3x amennyi megy

Ez túl sok? Cseréljem le valamelyik gyakorlatot?

2017. jún. 11. 12:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Első kettő stimmel, utolsó kettő gyakorlat nem kell, max bemelegítésnek.
2017. jún. 11. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem sok. Sőt, ha kivennél belőle még kevés is lenne. Bár én jobb szeretem a szűk aztán széles fogás kombókat, szóval az evezés nálam T-rúddal menne, majd a húzódzkodás is szűk fogással.
2017. jún. 11. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Értelemszerűen akkor a megmaradt két gyakorlat sorozatszámát növelni kell, és kész, vagy ha heti többször edzi ugyanazt az izmot, akkor maradhat. Nem kell túlbonyolítani, bőven elég ennyi, különben nem fogja tudni rendesen figyelemmel kísérni a fejlődést.
2017. jún. 11. 12:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szélesen nem kell lehúzni. Bemelegítésnek mehet húzódzkodás a széles hátra meg hiperhajlítáa a merevítőkre. Utána felhúzás + evezés és kész.
2017. jún. 11. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Tarkóhoz húzni izületgyilkos általában. Én azt mindenképp kivenném húzodzkodás pedig súllyal!
2017. jún. 11. 14:02
 6/7 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem jó, én a felhúzást kicserélném egy evező gyakorlatra, hogy jobban stimuláljuk a hátat. Pl. egy csigás evezésre.

2017. jún. 11. 14:27
 7/7 paper_chaser ***** válasza:
Kérdező, lehúzni mellhez, húzódzkodni plusz súllyal.
2017. jún. 11. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!