Ez a hátedzés mennyire megfelelő?
Figyelt kérdés
1. Felhúzás 4x5-8
2. Evezés 4x5-8
3. Lehúzás tarkóhoz 4x5-8
4. Húzodzkodás saját testsúllyal 3x amennyi megy
Ez túl sok? Cseréljem le valamelyik gyakorlatot?
2017. jún. 11. 12:00
1/7 anonim válasza:
Első kettő stimmel, utolsó kettő gyakorlat nem kell, max bemelegítésnek.
2/7 anonim válasza:
Nem sok. Sőt, ha kivennél belőle még kevés is lenne. Bár én jobb szeretem a szűk aztán széles fogás kombókat, szóval az evezés nálam T-rúddal menne, majd a húzódzkodás is szűk fogással.
3/7 anonim válasza:
Utolsónak: Értelemszerűen akkor a megmaradt két gyakorlat sorozatszámát növelni kell, és kész, vagy ha heti többször edzi ugyanazt az izmot, akkor maradhat. Nem kell túlbonyolítani, bőven elég ennyi, különben nem fogja tudni rendesen figyelemmel kísérni a fejlődést.
4/7 anonim válasza:
Szélesen nem kell lehúzni. Bemelegítésnek mehet húzódzkodás a széles hátra meg hiperhajlítáa a merevítőkre. Utána felhúzás + evezés és kész.
5/7 anonim válasza:
Tarkóhoz húzni izületgyilkos általában. Én azt mindenképp kivenném húzodzkodás pedig súllyal!
6/7 anonim válasza:
--gömb--
Nem jó, én a felhúzást kicserélném egy evező gyakorlatra, hogy jobban stimuláljuk a hátat. Pl. egy csigás evezésre.
7/7 paper_chaser válasza:
Kérdező, lehúzni mellhez, húzódzkodni plusz súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!