11/20 anonim válasza:
Annyi baromságot mondasz hogy már fáj
12/20 Cortez70 válasza:
Mit írtam hüpyeseget? Te nem ertesz hozzá töki.
13/20 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Mert azt látom hogy te egésznap itt adod a válasz non-stop,néha mondasz igazságot de az a baj hogy te magadat veszed és úgy adsz néhány embernek tanácsot
14/20 Cortez70 válasza:
Nem vagy okos megint. 32.eve edzem es 47 vagyok. Élőben nem arcoskodnál nekem.
15/20 anonim válasza:
Akkor már értem miért írsz hülyeségeket
16/20 Cortez70 válasza:
Fingod nincs a testépítésről. De cafolj meg mit írtam ami nem jó? Én mindent meg tudok indokolni, te meg semmit. Kis hulyegyerek lehetsz.
17/20 anonim válasza:
heti3 edzés a legjobb ilyeneket mondasz :DD És ha más többet csináld akkor az már szar mert neked a heti 3 jön be
19/20 anonim válasza:
Te írsz hülyeségeket.Amit Cortez ír,az az igazság.
20/20 anonim válasza:
1.mell bicepsz
2.lab
3.vall tricepsz
4.hat
Ennyi,lehet mondani divatgyuros edzestervnek,de szerintem az emberek 90% nak tokeletes a maradek 10% meg ujjazza meg magat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!