Mi a baj a fekvőtámasszal, ti miért nem csináltok fekvőtámaszokat?
100 kg tényleg nem nagy valami még fekvenyomásban sem, több millió ember ki tud nyomni annyit simán. Nincs baj a fekvőtámasszal amúgy, fekvőtámasznak a fekvőtámasz jó, fekvenyomásnak meg a fekvenyomás.:) A kettő nem ugyanazt a célt szolgálja, és szerintem akinek van egy kis gógyija és tudja hogy mi a fäszt akar magával kezdeni, az el tudja dönteni hogy mikor melyiket, mennyit, és hogyan csinálja.
Ne unatkozzál már ennyire tesó.
#16, segédizmok pont hogy dolgoznak minden összetett gyakorlatnál, képzeld a fekvenyomásnál is, éppen ezért összetett, alapgyakorlat...Ugyan úgy segítenek fekvenyomásnál is a segédizmok.
#17, 18 ti életetekben edzettetek egyáltalán, vagy csak az észt osztjátok? "Valami nehéz, attól még nem biztos hogy jó is" Hát figyelj én guggolás után, nem hogy kifáradok mert olyan nehéz, hanem majd meghalok és mondanom sem kell milyen jó gyakorlat..
A másik meg ássam fel a kertet? Igen, te meg csinálj 1000 ismétléseket, kb ugyan az..
#22, a fekvőtámasznál pont hogy nem vagy előnytelen pozícióban, de mindegy.. Amúgy értem, hogy mit akarsz mondani.
#24, hát figyelj, az izom nem látja, hogy most 150kg-mal guggolsz, vagy egy lábon, súly nélkül. Csak érzi, hogy mekkora a terhelés és mennyi ideig tart..
#25, tudom hogy fekvőtámasz variációról írtál, de most a kérdésben a fekvőtámaszról van szó. Ha egy kézzel csinálod, akkor is nehezíted, de mégsem leszel előnytelenebb pozícióban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!