Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baj a fekvőtámasszal, ti...

Mi a baj a fekvőtámasszal, ti miért nem csináltok fekvőtámaszokat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 18:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

100 kg tényleg nem nagy valami még fekvenyomásban sem, több millió ember ki tud nyomni annyit simán. Nincs baj a fekvőtámasszal amúgy, fekvőtámasznak a fekvőtámasz jó, fekvenyomásnak meg a fekvenyomás.:) A kettő nem ugyanazt a célt szolgálja, és szerintem akinek van egy kis gógyija és tudja hogy mi a fäszt akar magával kezdeni, az el tudja dönteni hogy mikor melyiket, mennyit, és hogyan csinálja.

Ne unatkozzál már ennyire tesó.

2017. okt. 25. 10:33
 22/28 anonim ***** válasza:
Emlitetted, hogy van olyan fekvotamasz variacio amiböl alig birsz 1et is megcsinalni. Na most nem attol lesz hatekony, vagy jo egy gyakorlat, hogy az izmot elönytelen helyzetbe/pozba hozzuk, ezzel mennehezitve a kivitelezest. En be tudla teged olyan pozba allitani, hogy 10kg-mal nehez legyen bicepszezed, attol meg az nem lesz hatekonyabb, mintha hagyomanyos kivitelezessel ketszer annyival tolnad. Egy sajat testsulyos gyakorlat sose lesz konkurenciaja egy sulyzos gyakorlatnak ezen kar porogni.
2017. okt. 25. 13:13
 23/28 A kérdező kommentje:

#16, segédizmok pont hogy dolgoznak minden összetett gyakorlatnál, képzeld a fekvenyomásnál is, éppen ezért összetett, alapgyakorlat...Ugyan úgy segítenek fekvenyomásnál is a segédizmok.

#17, 18 ti életetekben edzettetek egyáltalán, vagy csak az észt osztjátok? "Valami nehéz, attól még nem biztos hogy jó is" Hát figyelj én guggolás után, nem hogy kifáradok mert olyan nehéz, hanem majd meghalok és mondanom sem kell milyen jó gyakorlat..

A másik meg ássam fel a kertet? Igen, te meg csinálj 1000 ismétléseket, kb ugyan az..

#22, a fekvőtámasznál pont hogy nem vagy előnytelen pozícióban, de mindegy.. Amúgy értem, hogy mit akarsz mondani.

2017. okt. 25. 16:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Azt tudod, hogy fas.zságot írtál kérdező? Meg miket hasonlítasz össze? Minden gyakorlatba lehet tenni nehezítést, amitől nem megy annyi. A 100 kg-ot is emeld ki, tartsd meg fent 3 mp-ig, mahd lent 3 mp.ig, és úgy nyomd ki. Vagy áll egylábon lábujjhegyen, és úgy guggolj. Nem megy annyi, mint sima guggolással vagy 150 kg-mal?? Akkor biztos az a legjobb lábra! :D
2017. okt. 25. 16:03
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy a hagyomanyos fekvötamasznal. Fekvötamasz variaciorol volt szo de örülök hogy erthetö volt.
2017. okt. 25. 16:03
 26/28 A kérdező kommentje:

#24, hát figyelj, az izom nem látja, hogy most 150kg-mal guggolsz, vagy egy lábon, súly nélkül. Csak érzi, hogy mekkora a terhelés és mennyi ideig tart..

#25, tudom hogy fekvőtámasz variációról írtál, de most a kérdésben a fekvőtámaszról van szó. Ha egy kézzel csinálod, akkor is nehezíted, de mégsem leszel előnytelenebb pozícióban..

2017. okt. 25. 16:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Jó. Csináld azt. Itt mindenki lesz.arja. Azt azért megnézném, hogy te egy évig csak fekvőtámaszokat csinálsz, más meg fekvenyom egy évig, és ki lesz az erősebb és kinek lesz jobb formája egy év után. (hát nem neked, az biztos :D) Eleve a fekvőtámasznál max a saját súlyod nyomod ki, plusz még a letett láb is besegít. Vagy azt hiszed a kezeddel olyankor a Földgolyót nyomod ki? :D Csináld csak!
2017. okt. 25. 16:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Szeretem mikor 16 évesek vergődnek.
2017. okt. 28. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!