Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a baj a fekvőtámasszal, ti...

Mi a baj a fekvőtámasszal, ti miért nem csináltok fekvőtámaszokat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 18:42
1 2 3
 11/28 Cortez70 ***** válasza:
Van aki nem tudja megcsinálni es van akinek simán megy. Nem kell ezen kiakadni.
2017. okt. 24. 19:23
 12/28 A kérdező kommentje:
Inkább van aki megtudja csinálni szabályosan, hogy érjen is valamit a gyakorlat és van aki csak ficánkol, mint egy epilepsziás ebihal és azt hiszi, hogy könnyű, ezért kritizálja a gyakorlatot.. Ennyi..
2017. okt. 24. 19:26
 13/28 Cortez70 ***** válasza:
Akkor hidd ezt, nekem mindegy.
2017. okt. 24. 19:27
 14/28 A kérdező kommentje:

Amúgy kiváncsi lennék, hogy a szájhősök közül ki tudna megcsinálni legalább 1db planche fekvőtámaszt. De szerintem ez túl nagy elvárás, mert még megtartani se tudnátok magatokat. Inkább 1db 1 kezes, bár ott is elbukna több mint 90%-a... De szerintem is, ez egy szar gyakorlat, csak szidjátok.

Nem is tudom, mikor de már láttam egy régebbi kérdésben, valaki kb ugyan ezt kérdezte mint én, és ez volt rá a válasz "nokedli gyakorlat"

2017. okt. 24. 19:46
 15/28 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem nyugodj meg, ennek igy semmi értelme.
2017. okt. 24. 19:49
 16/28 anonim ***** válasza:

Ide figyelj töki

1. Ezek a variációk nem azért nehezek, mert nagy erőt fejtesz ki a célizommal, hanem vagy az egyensúlyozásra vagy tök más segédizmokra megy el az erő.

2. Attól, hogy rohadt lassan csinálod nem úgy nehezít ahogy kéne, ez olyan mintha fekvenyomásnál a rudat tartanád a mellkasod fölött.

2017. okt. 24. 19:55
 17/28 anonim ***** válasza:
Most attól hogy valami nehéz, még nem jelenti azt hogy jó is. De nyugodtan fekvőtámaszozz csak, hidd el senkit se fog érdekelni se zavarni.
2017. okt. 24. 20:31
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Kertet ásni is nehéz b..zod, mégse nézel ki jól tőle... Mi értelme ennek az egésznek?
2017. okt. 24. 21:53
 19/28 anonim ***** válasza:
Amúgy semmi baj a fekvőtámasszal, azzal szoktam bemelegíteni a nyomó gyakorlatokhoz. De nem érintem meg közben a bal kislábujammal a jobb fülemet, így akkor már csak szájhős lehetek. :)
2017. okt. 24. 21:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Amit leírtál kérdező, hogy kb. 5-6 másodperc egy fekvő az nagyon lassú. Elég ha összesen 3 mp egy fekvő, de még van amikor az is sok. Ha időre kell nyomni, akkor nincs idő ennyire lassan csinálni.

A fekvenyomás meg azért jobb, mert általában nem kis súllyal csinálja az ember, tehát nem tudod dobálni, rángatni, mint a fekvőt. Meg tudod állítani a terhelést precízen.

Amúgy én csinálom napi szinten és pozitív hatással van a fekvenyomásomra.

2017. okt. 24. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!