Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 évig edzek már fekvőtámassza...

4 évig edzek már fekvőtámasszal. 1 évig mindennap kézenállásból fekvőtámaszoztam fal mellett. Fél évig minden nap kézen álltam szabadon. Most nagyon fáj a jobb csuklóízületem. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

ne terheld nyomó gyakorlatokkal,aludj csuklómerevítőben,szedj ízületvédőt 1 évig,táplálkozz gyulladás csökkentő módon tejszármazék mentesen.

húzó gyakorlatokat végezhetsz.

2017. márc. 18. 19:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Na.. ez probléma. Sose lesz olyan mint új korában, de javítható. A FOREVER-nek van egy nagyon jó itala izületekre, de nem tudom a nevét, esetleg ha van ilyen termékekkel foglalkozó ismerősöd kérdezd meg. Fekvőtámaszozni tudsz, ha az öklödön csinálod. Így nem feszül a csukló izületed, csak... rosszabb csinálni. Kézen állni is tudsz így, csak fájni fog az öklöd. Vigyázz rá, rakd helyre először, csak utána kezdj megint edzeni, lehetőleg csuklószorítóval
2017. márc. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!