4 évig edzek már fekvőtámasszal. 1 évig mindennap kézenállásból fekvőtámaszoztam fal mellett. Fél évig minden nap kézen álltam szabadon. Most nagyon fáj a jobb csuklóízületem. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 19:16
1/2 anonim válasza:
ne terheld nyomó gyakorlatokkal,aludj csuklómerevítőben,szedj ízületvédőt 1 évig,táplálkozz gyulladás csökkentő módon tejszármazék mentesen.
húzó gyakorlatokat végezhetsz.
2/2 anonim válasza:
Na.. ez probléma. Sose lesz olyan mint új korában, de javítható. A FOREVER-nek van egy nagyon jó itala izületekre, de nem tudom a nevét, esetleg ha van ilyen termékekkel foglalkozó ismerősöd kérdezd meg. Fekvőtámaszozni tudsz, ha az öklödön csinálod. Így nem feszül a csukló izületed, csak... rosszabb csinálni. Kézen állni is tudsz így, csak fájni fog az öklöd. Vigyázz rá, rakd helyre először, csak utána kezdj megint edzeni, lehetőleg csuklószorítóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!