Egy 180 cm körüli férfi, átlagos csontszerkezettel, átlagos vagy jobb genetikával. Tökéletes étrenddel, intenzív edzéssel, megfelelő pihenéssel maximálisan hány kiló lehet egészséges testzsírszázalék mellett (10-12%)?
Figyelt kérdés
Tehát ha minden tökéletes, stressszmentes élet, nincs anyagi akadály, minden adott. Mekkora súlyt érhet el az illető? Teljesen naturálba.2013. dec. 28. 19:14
1/8 anonim válasza:
Ilyen testzsírral max 90 körül, annál nemigen szokott általában sokkal több lenni.
2/8 anonim válasza:
Így van, szárazon 80 körül, ha jó a genetikád kicsit több.
3/8 anonim válasza:
Naturálba,maximálisan 85-90 körül.
4/8 anonim válasza:
Nekem is az álmom 90 kg 12% testzsirral
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor tömegelésnél hosszútávon reális cél 90-95 kg aztán leszálkásítva olyan 85-86? Jelenleg 80 kg vagyok és kb 2-3 évet terveztem míg elérem. Kb. 9 hónapja edzek egyébként.
2013. dec. 29. 17:17
6/8 anonim válasza:
Ez kell neked:
Már mielőtt valaki elkezd gyúrni, én kitöltetném vele, hogy a földön maradjon, ne ringassa magát alaptalanul túl nagy álmokba.
7/8 A kérdező kommentje:
12%-os testzsírral 209 fontot ír maximumnak, ami kb. 95 kg úgyhogy, elvileg reális a cél a 86-88 kg, nem?
2014. ápr. 26. 00:04
8/8 anonim válasza:
Igen, számodra ez reális, de sokan kergetnek reménytelen álmokat! Akinek jó a csontozata, és megvan a magassága is, annak legalább a lehetőségei adottak arra, hogy nagy legyen. Ez sem garancia arra, hogy el is éri, de legalább van realitása a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!