Mellőzzem a fekvőtámaszokat?
Régen a fegyencedzést, street workoutot saját testsúlyos edzést csináltam, volt egy olyan célom ,hogy 100 fekvőtámaszt meg tudjak csinálni egymás után, de időközben elkezdtem kondizni és váltakozva csinálom a kettőt. Majd jobban beleolvastam a dolgokba és ugye az fejleszt amiből 6-8 -t csinálok, fekvőből 7x15 öt szoktam és próbálom az első számot kevésre a másikat sokra (1x 100) a cél. Most ezt tegyem félre és majd a szálkásításnál csináljam? Vagy párhuzamosan űzzem?
Mert most tömegelek még +5 kg fel szeretnék szedni és nehezen "hízok".
Viszont ha minél több lesz a súlyom, nagyobb súlyokat is nyomok fekve, ez a fekvőtámaszban való előrehaladást segíti vagy hátráltatja?
Elsődleges cél a tömegnövelés.
Ne sok fekvőt akarj csinálni, inkább csinálj súlyozva fekvőt és tolódzkodást. (súlymellény, súlyöv, hátizsákba pakolsz vmi nehezet)
Én úgy szoktam, hogy pl. mellnél az első gyakorlat súlyozott tolódzkodás, aztán ugyanúgy megy a fekve nyomás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!