Ha fekvenyomok vagy guggolok és csak egy lány van rajtam kívül a teremben, kérhetek tőle segítséget? Úgy értem, hogy ha 100 kilóval nyomok fekve, vagy 140felett guggolok, egy lány is le tudná venni rólam, ha nem megy ki?
Figyelt kérdés
2017. okt. 22. 12:35
21/25 anonim válasza:
Igen, kell hozzá a láb is, de kell a felsőtest is. Meg ugye a jó technika. Láb, farizom tényleg fontos hozzá, tk. onnan indul az egész.
22/25 A kérdező kommentje:
Ja,főleg technika.De tegyük fel,hogy van egy 73 kilós ember,aki guggol kb 160-al.És van egy 90 kilós ember,aki max 125-tel guggol.Akkor a testsúly ellenére a 73 kilós csávó ütne nagyobbat,hiszen fizikálisan erősebb,nem?Vagy a testsúly jobban számít?
2017. okt. 22. 20:56
23/25 anonim válasza:
Hát nem tudom megmondani a tutit. De Szerintem a kisebb nagyobbat üt. Csak azért gondolom, mert lehet, hogy gyorsabb. És az is számít, hogy mennyire gyorsan tudod megmozgatni a tömeged.
25/25 anonim válasza:
A technika számít az ütésnél a legjobban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!