Lány létemre izmos a karom szerintetek?
2017. szept. 18. 20:48
3/11 anonim válasza:
Olyan izmos, mint egy rúd párizsi.
4/11 Whitewolf19 válasza:
Sportolsz valamit, ha szabad kérdezni? :)
5/11 anonim válasza:
Kicsivel izmosabb, mint átlagos.
Nekem jobban tetszik, ha egy nőnek feltűnően nagy és izmos karja van, de ez szubjektív.
6/11 Mickee válasza:
Nekem is tetszik ha egy nő karja sem törik el kisebb terhelés esetén, ha (esetleg láthatóan is) izmosabb az átlagnál, így ha (akár kicsit nehezebb) fizikai munkában is tud segíteni...
7/11 anonim válasza:
Áldjon meg a jóisten... minek az a tetkó?
8/11 anonim válasza:
Természetesen mert okos és igényes. Azért.
9/11 anonim válasza:
lol nem kell ahhoz izmosnak lenni, hogy nehéz fizikai munkát végezzen az ember lánya. egy egész nyarat végigmelóztam 12ben úgy, hogy a karom satnya ehhez képest (bár én más területen mozgok sport terén), és férfiakat megszégyenítő módon dolgoztam, sőt néhány pasinak én segítettem (az ultragáz volt)... :') ki nem nézték belőlem xD
nálam izmosabb egyébként. :)
10/11 anonim válasza:
Mit sportolsz? Nekem tetszik izmod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!