Nem ciki hogy egész bal karom szét van tetoválva 20 éves létemre?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 14:57
1/9 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ezt megkérdezed 20 éves létedre. És ha azt mondjuk, hogy az, akkor mit csinálsz?
2/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert mások véleményére is kíváncsi vagyok hogy mit gondol 20 évesen nem korai?
2015. júl. 17. 15:03
3/9 anonim válasza:
Húgom 20 éves és 3 tetkó van a hátán (az egyik félhátas), 1-1 az alkarjain, 1 a vádliján és 1 a mellkasán. És nem idióta divattetkókról van szó. Szerinted ez ciki?
Egyébként, nem az.
De ennyi idősen még érdekel mások véleménye? Ha így érzed jól magad, kit érdekel, ki mit gondol?
4/9 opened paradise válasza:
Ilyet csak olyan kérdez,aki divat tetkós és egyiket sem azért csináltatta,mert jelentése lenne számára.
Na ez már ciki.
5/9 anonim válasza:
Az a ciki, hogy ezt megkérdezted. Ha már ez a kérdés felmerül benned, akkor csak divatból varrattad szét magad.
6/9 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem. Viszont az, hogy úgy gondolsz rá, hogy "szét van tetoválva", az már igen. Nekem is van tetkóm, tervezek is még rengeteget, de sosem mondanék ilyet. A minta a lényem része, ezért nem úgy gondolok rá, hogy valami oda van hányva arra a testrészemre (a kérdésből nekem az jött le, hogy te így gondolod). Érted, nem? :D
7/9 anonim válasza:
nkem nem ciki, de neked lehet h az
attól függ mik azok és h te cikinek érzed-e
8/9 marcalidnes válasza:
Akkor lesz ciki, másoknak is, akik szarrá tetováltatják magukat, ha megöregszik a bőr. Szépek lesznek, azok a lottyadt tetoválások. Másodszor, ha már valaki tetováltat, annak azt tanácsolom, csak diszkréten, mert sosem tudni, hogy alakul az élete és bizony aki úgy néz ki, mint a perzsa szőnyeg, azt bizonyos munkakörökben nem fogják alkalmazni.
9/9 anonim válasza:
20 vagyok és most lett kész az egész bal alkarom nincs megállás felfele! dehogy gáz .. amikor varrattam ott varrták mellettem a 16 éves kis csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!