Lány létemre elég szőrös a karom, ami nagyon zavar. Ha leborotválom tényleg csak rosszabb lesz?
A borotvát nem ajánlom! Most még nem gáz, de pár év alatt nagyon meg tud erősödni a szőr. Hidd el, eljönne az az idő, amikor azt mondod, a szépségért meg kell szenvedni, és bevállalod inkább az epilálást vagy gyantázást. Akkor viszont sokkal nehezebb lesz áttérni a borotváról, mintha el sem kezdenéd borotválni.
Én ezt a lábammal játszottam el, ne tudd meg, miket éltem át, mikor áttértem az epilátorra. Alapból erősebb a szőröm, a karomon is, de okosabb voltam, és először epilálni kezdtem. Az első alkalommal fájt, mert nem tudtam, hogy milyen lesz a karon stb. Késő délután csináltam meg, másnap reggelre semmi nem látszott. Nem volt piros, meg semmi. Azóta gyengül a szőröm, világosabb és nem is erős. A 2-3. alkalom óta meg nem is fáj, csak kicsit érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!