Szőrös a karom lány létemre. Nem merek szőkítőt vásárolni. Most egy dörzsivel ledörzsiztem a nagy részét. Ettol meg csunyabb lesz?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 22:05
1/5 anonim válasza:
Ledörzsölted a szőrödet?? Nem is tudom elképzelni,hogy ez hogy lehetséges,de valószínűleg a bőröd legfelső rétegét is sikerült. Mért nem mersz szőkítőt vásárolni?
Én azt javaslom,hogy inkább gyantázd vagy epiláld ha nagyon zavar.
2/5 anonim válasza:
Mindenkinek szőrös. Ha nem durván mint egy fiúnak akkor nem érdekes. Ha nagyon szőrös akkor meg gyantázd.
3/5 anonim válasza:
Mivel dörzsölted le? Mindenkinek szőrös a karja, ha téged zavar, akkor inkább gyantázd, de különben senkit nem fog érdekelni, hacsak nem nagyon durva. Barátnőm karján pl. jobban látszik, mint az enyémen (oké, nekem szőke) és abszolút nem zavar.
4/5 A kérdező kommentje:
Csak picit, de már megoldottam:)
2013. ápr. 30. 23:02
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy külön ilyen dörzsi. Direkt szőrre.
2013. ápr. 30. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!