Lány először teremben segítség?
20 éves lány vagyok és most szeretnék elkezdeni edzőterembe járni és lenne pár kérdésem.
-Lesz aki megmutatja hogyan kell a gépeket használni? Mert én még nem is láttam ilyen gépeket.
-Szokott lenni edző aki segít az elején, esetlef ír egy edzés tervet vagy kell neki fizetni?
-Miket kell vinni?
-fehérjét muszáj inni ha először csak fogyni szeretnék?
-a bérlet hány alkalonra szól?
-heti hányszor kell menni?
-Sok gépen van kép/szöveg hogy mit kell csinálni vele, de az se hátrány ha ráguglizon a gyakorlatokra mielőtt lemész terembe és akkor kisseb eséllyel csinálod rosszul.
-Edzők szerintem inkább csak akkor szólnak maguktól ha veszélyesen csinálsz vmit, de ez egyén függő. Biztos van segítőkészebb és kevésbé az, mivel ez a munkájuk így ne várd hogy ingyen melletted állnak 1 órát. Edzés tervet, étrendet biztos nem ír össze neked.
-Vinni edzőruha, türcsi, víz.
-fehérjét izom növelésnél szoktak inkább.
-Azt meg 20 évesen már kikeresheted a terem honlapján hogy milyen bérletek vannak ;)
-2-3x nem árt menni
Szerintem kérj személyi edzőt egy időre az elején. Jobban jársz.
Első baromságot is írt. Feherjepor nem kell, ha megvan szilárd kajából is a napi 1,5-2g x ttkg feherjebevitel.
Nem csak izomnoveleskor kell elegendő fehérje, hanem szalkasitaskor is, hogy ne izomból fogyj. De ezt be lehet vinni sima kajából, nem muszáj tapkieg.
Edző általában van, vagy ha mégsem akkor meg lehet kérni profibbakat, hogy segítsenek. Többféle bérlet van. Heti 3 napos teljes testes terv kellene eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!