Lányok, fiúknál ha a kockahas nem szimmetrikus az nem jon be?
Elképzelem azt a válogatós lányt, akinek még olyan hasizomszimmetria is kell, ami sok profinak sincs :D
A szimmetrikusabb persze szebb, de ilyen apróságokon felesleges aggódnod, főleg, hogy úgysem tudsz változtatni rajta.
Rendben, koszonom :)
Lanyok esetleg sajat velemeny, tapasztalat?:D
1. voltam (amúgy nő, bár én nem számítok, nekem még kockahas nélkül is képes tetszeni egy férfitest) s revideálom az álláspontomat. Nem vagyok benne biztos, hogy a hasizomnál a tökéletes szimmetria előny számomra. Valahogy ott egy nem túl durva asszimmetriával nulla bajom van. S a hasizom konkrét alakja amúgyis sokkal többet számít, legalábbis nekem.
S továbbra elég feleslegesnek érzem az emiatt aggódást, jó, lehet, hogy nem aggódsz, csak rém kíváncsi vagy.
Ez legyen a legnagyobb bajuk.
De gondolom, kérdező, te is olyan szinten állsz, hogy ezen aggódsz. Egyetértek az előttem lévővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!