Igaz vagy tévhit, hogy nem lehet valakinek "teljes" Kockahasa?
Figyelt kérdés
Ugyan nekem még kicsi zsír fedi, de ha befeszítem a hasam akkor kicsit látszódik a felső két kocka, ha pedig hozzáérek a hasamhoz érzem teljesen a kockákat, ahogy kidomborodik, de amint nem feszítem be többé, semmit sem érezni, egy kicsit sem.
Szóval hiába van Kockahasam és vagyok lefogyva, akkor se fog látszódni és kirajzolódni?Vagy hülyeség az elméletem?
2017. szept. 7. 03:06
1/2 anonim 

válasza:

Hülyeség az "elméleted". Pusztán nem elég alacsony a testzsírod ahoz, hogy befeszítés nélkül is látszodjanak a kockáid. Ennyi a történet.
2/2 anonim 

válasza:

Valószínűleg 13-15% között van a tetzsírod, ezért látszódnak csak feszítve épphogy, 10%-nál mindenkinek látszódnak rendesen, de már 12%-nál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!