Igaz vagy tévhit, hogy ha valakinek fájdalmas a menstruáció megjövetele, akkor a szülés is fájdalmas lesz?
Én pont az ellenkezőjét hallottam, hogy ha szenvedsz minden hónapban, akkor a szülés könnyű lesz, pont úgy mint ahogy az első hozzászóló írta.
Én minden hónapban egy napra ki vagyok vonva a forgalomból, annyira rosszul vagyok, remélem a szülés könnyű lesz majd, de nyilatkozni csak utána tudok. :)
Hát nekem mindkettö pokolian fájt :((
A szülésem is az volt, majd' meghaltam...
Ja és szülés után a menstruációm is fájdalmasabb lett, pedig azt hittem annál rosszabb nem lehet. Pedig elég magas a fájdalomküszöböm...:(((
Szia!
Én nagyon nagyon szenvedek/szenvedtem minden hónapban! :(
ÉS a szülésre teljesen pozitívan emlékszem vissza!Amíg 5-3-2 perces fájásaim voltak azok teljesen olyanokvoltak mint mikor menstruálok, csak volt közte szünet!Az utolsó egy órám volt fájdalmasabb, de ez nem sok idő,én sokkal rosszabra számítottam!
Nem mondom, hogy nem fájt, de tényleg rosszabragondoltam, mondjuk én nem kaptam semmit, se fájdalomcsillapítót, se oxit...Semmit!
Viszont azóta volt két olyan mensim, amikor mondtam a férjemnek, hogy bővül a család úgy érzem magam odalent!Annyira fájt mint szüléskor, pedig semmi szervi dolgot nem találnak
Szóvalnekem durva a mensim, és könnyű volt a szülésem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!