Kockahas ilyen módon?
Figyelt kérdés
Több, mint fél évig diétáztam (1200 kcal) és kardióztam a zsírleadás érdekében, nagyon kevés feleslegem volt, egy része le is ment és formásabb a hasam, a felső 2 kocka választék nélkül már kezd előbukkanni viszont ilyen étrenddel is megmutatkozik majd a többi kocka? kb 1 hete álltam át tömegnövelő étrendre és heti 3 teljes test edzésére. Ha ilyen étrend mellett edzem is akkor nagyobb valószínűséggel lesznek kockáim, mint ha folytatnám az alacsony kcal diétát és a kardiót a mégtöbb zsírleadásért?
18/L
2017. aug. 31. 19:36
1/10 anonim válasza:
Ha elkezdtél tömegelni, akkor nem fognak jönni a kockák. Ahhoz nagyon alacsony testzsírszázalék kell. Van, aki nem is igazán tudja elérni azt a szintet.
2/10 A kérdező kommentje:
de ha tömegnövelő étrenddel edzek a hasamra és később szálkásítok?
2017. aug. 31. 19:39
4/10 anonim válasza:
Ezen a képen te hol látsz kockákat virágszálam? Ez nem kockahas.
5/10 anonim válasza:
Ez nem kockahas, de nőnek nem is kell több...
6/10 A kérdező kommentje:
Szándékosan olyan képet csatoltam, hogy legalább az elérhető lenne -e. Esetleg ez: [link]
Lehetőleg naturálban elérhető hasat szeretnék.
2017. aug. 31. 21:19
7/10 Cortez70 válasza:
Ez nokedli, sima diéta elég hozza.
8/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy az ilyen diéta mellett a többi izmom nem nőne, pl a karomon.
2017. szept. 1. 10:21
9/10 Cortez70 válasza:
Ezért kell előbb tömegelni, hogy legyen izom és utána leszalkasitani.
10/10 A kérdező kommentje:
vagyis nem kimondottan az a cél, hogy minél izmosabb legyek, csak ahogy lement egykis felesleg, a karomon maradt egykis bőr, gondoltam ha egy kicsit edzek izomra is valahogy az ott feszes lesz. Nekem mindig is nagyobb karjaim voltak és nemtudom ezekkel mit kezdjek, most ha az a bőr nem lenne ott meg lennék elégedve.
2017. szept. 1. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!