Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen módon tudnék megizmosod...

Milyen módon tudnék megizmosodni? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés
Pár éve jól lefogytam, alig volt hasam, csak az a probléma, hogy a legtöbbet izomból fogytam. Most ismét felszedtem pár kilót, és eddzek, szeretnék egyszer majd kockás hasat, de olvastam, csak az érheti el, akinek nincs a hasán felesleg. Na már most, ha megint nekiállok diétázni, akkor lehet, hogy amennyi izom-fejlődést elértem, megint csak abból fogyok. Kezdhetek mindent előről. Mit tegyek?
2012. jan. 7. 16:55
1 2
 1/16 dirtboy ***** válasza:

szálkásító diéta kell nem pedig koplalás és akkor ha megfelelően edzel mellé akkor nem sokat fogsz fogyni izomból.

most már inkább azt tanácsolom hogy előbb tömegelj hogy felszedj pár kiló izmot és csak aztán szálkásíts.

ezt olvasd: [link]

2012. jan. 7. 17:01
 2/16 anonim ***** válasza:

Jól olvastad, ha nincs zsír a hasadon, akkor lesz kockás.

Nagyon pontos diéta kell hozzá és akkor kevés megy majd le az izomból. 3g/testsúly kg fehérje legyen és 2 g/testsúly kg szénhidrát + kis telítetlen zsír (lenolaj)

Súlyzós edzés és aerob edzés is menjen heti 3-szor.

2012. jan. 7. 17:03
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Nagyon hasznosak voltak a válaszok.

És, ha befejeztem a zsírégetést (kaja(kalóriadeficit stb..)+edzés), utána kezdhetek egy tömegnövelő programot? (kaja+edzés)?

2012. jan. 8. 13:39
 4/16 dirtboy ***** válasza:
persze hogy kezdhetsz,hogy minél jobban megőrizd a szálkásságodat ezért nem árt egy elég pontosra beállított étrend
2012. jan. 8. 13:47
 5/16 dadantestver válasza:
Hát nem minden a konditerem sportolnod is kéne valamit.
2012. jan. 9. 21:37
 6/16 dirtboy ***** válasza:
ja,mert a konditerembe beszélgetni jár az ember nem sportolni.
2012. jan. 9. 21:41
 7/16 dadantestver válasza:
Hát én nem szoktam beszélgetni ha lemegyek max tanácsokat cserélünk. Én úgy vagyok vele hogy felesleges beszédnek ott helye nincs.
2012. jan. 9. 21:47
 8/16 dirtboy ***** válasza:

akkor miért írtad azt hogy kondi mellet sportolnia is kéne valamit?

a konditeremben is sportol az ember.

úgy írtad mintha az nem is sport lenne.

2012. jan. 9. 21:53
 9/16 dadantestver válasza:

Mert a konditerem nem sport számomra nem az.

Olyan mikor azt mondják nekem a pokerra hogy sport.

2012. jan. 9. 21:57
 10/16 dirtboy ***** válasza:
ja hát lehet hogy számodra nem az,ez a te véleményed nem szólok bele hogy miről mit gondolsz de remélem már részt vettél abban amit nem hívsz sportnak mert tudod véleményt is csak olyanról érdemes alkotni amit ismersz is.
2012. jan. 9. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!