Milyen módon tudnék megizmosodni? (bővebben lenn)
Természetesen járok konditerembe is de nekem az nem lesz sport inkább kikapcsolodás.
Valamint játszottam pókert is és ott még annyira sem izzadtam meg :))
Hát szó-szó.
Van belőle sportág de tényleg őszintén mi szép van bennük amikor már a wc nem tudod magadnak kitörölni finoman fogalmazva vagy nézzük Arnold Schwarzenegger hogy most hogy néz ki hogy össze van esve. Tudom hogy öreg meg minden de ha nem szedné mellé azt a sok anyagot még ennyire sem nézne ki jó formában.
A fitnesz az tényleg jó dolog, de ha belegondol az ember ez mind fel van kapva. Na de nagyon el tértünk.
Maradjon sportnak mert én is szeretek kondizni és ne rontsuk el ennek a hangulatát és fogalmát.
hát segíts be egy kis porral,arra van a tápkieg kitalálva hogy kiegészítse az étrended.
ne is értem az edződ miért mondta hogy addig ne igyál,ez nem kox csak sima fehérje,tuti hogy ő is itta ezerrel amint hozzá ért életében először egy súlyzóhoz.
igyad nyugodtan nem lesz tőle semmi bajod,ez csak táplálék kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!