Edzéssel milyen gyorsan lehet megizmosodni?
189cm, 73 kg vagyok ffi, 21 éves. Eddig hosszabb ideig soha nem sportoltam, legalábbis felsőtestre nem edzettem.
Jövő nyárig szeretnék felszedni kb 15 kg-ot, nagyrészt izomban. Ez napi másfél órás edzéssel heti hány napot igényel, milyen táplálékkiegészítőt? Vagy életszerű egyáltalán a célom?
Ja tápban a Kolint kerülnöm kell, túlérzékeny vagyok rá.
Hát ezzel most eléggé lelomboztál..:(
Heti négy-öt napra gondoltam pedig, hogy edzek, akkor abból keményebb gyúrást három napra rakok be. Meg plusz ilyen lazább gyakorlatok egy-két nap izomláz ellen meg regenerálásra 2-3 nap pihentetés mellett.
A táplálkozásra nutricionistától lehet tanácsot kérni gyúráshoz?
Érdekes, nekem volt olyan, hogy 22km-es hegyitúra után képzelheted hogy szét volt halva a lábam, aztán lesétáltam autóúton vagy öt km-t még és utána habár teljesen ki voltam fáradva másnap nem volt izomlázam.
Ezek szerint a megelőzés hatásosabb, mint a lazítóedzés?
Ja, és természetesen ha elkezdem akkor apait-anyait beleadok:)
A táplálkozásra akkor tényleg nagyon oda fogok figyelni, lehet, hogy tényleg elmegyek egy nutricionistához útmutatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!