Milyen otthoni edzéssel tudnám letornázni a zsír csöcseimet?
Célzott területről nem lehet fogyni. Vagy fogysz mindenhonnan, vagy sehonnan.
Amúgy nálam is ez a helyzet. Ezért kezdtem fekvenyomni, meg tárogatni (többek között). A zsír ott fog maradni, de a növekvő izom a nyakam alatt már elkezd kiemelkedni, ez által nem a zsír fog dominálni. Tanuld meg leszarni, vagy erőltesd tovább a fogyást, vagy gyúrj mellre (esetleg mindkettőt). Az legyen előtted, hogy ennél csak jobb lehet.
De milyen módszerrel tudok mellre gyúrni?
És mi az a tárogatás??? :S
A fekvenyomás gondolom tudod mi.
Tárogatás: [link]
Megcsinálsz 10-15kilóval vagy 10-20-30 ilyet és másnap érezni fogod.
Én most kezdtem fekvenyomni. Én marha egyből 60 kilóval kezdtem, pont ma (vagyis már tegnap). Kinyomtam vagy 20× és az egész mellkasom fáj. Ha a tárogatást úgy csinálod, hogy minden nap keményen fájjon és nem 5-10 percig, pár hónap alatt látszani fog. Tehát kezdd el, már úgyis hideg van, vastagon öltözünk, aztán mire megint jó idő lesz, mindenki csak nézni fog, hogy hogy kerültek oda azok a táblák a mellkasodra. :D
Ha érdekel... izom úgy keletkezik (nő meg), hogy szétszakadnak az izomszálak. Ez nem maradhat így, "gondolja" a testünk. Aztán a szétszakadt izomszál közé termel új izomszövetet, ami miatt ugye hosszabb lesz. Ez a szakadás fájdalommal jár, tehát minél jobban fáj, annál több izomszövet fog keletkezni.
Metállat kezdi kapisgálni a dolgokat de még van min javítani azért.
kérdező a felszerelésed miből áll nem tudom, meg azt sem hogy kondiba akarsz e menni.
ezeket majd írd meg aztán segítek.
Hát van egy ilyen gépem.
Meg még van egy taposó gépem, szobabicikli meg egy kerek valami amire rá kell állni és forogni kell,de azt nem tudom,hogy mi a ló....
B+, ilyened van és nem tudod hogy gyúrj mellre?
Nekem ilyen van: [link]
Ne csak nézegesd, használd is, ha már a kellék megvan hozzá.
f asza kis szerkezet
szóval
mell edzés: /sorozatot nem írok csak ismétlésszámot,a sorozatot majd belövöd magadnak kb.3-5 közt legyen gyakorlattól függően/
ferdepados nyomás, legalább 10 ismétlés
fekvenyomás 8-12ismétlés
fekvenyomás kézisúlyzókal 8-10ism.
tárogatás 10-15 ism.
ennyi.
az ismétléseket úgy érts hogy nem 10nél leálni és kész, hanem akkora súlyt használj amit max 10x tudsz kinyomni.
izomépítéshez kell tömegnövelő étrend,az legyen.
nagyából le írom minek kell megfelelnie.
-5g/tskg szénhidrát ezt be kell lőni,ha zsírosodsz nagyon visszább venni ha nem fejlődsz rendesen akkor pedig növelni kicsit.
-min.2g/tskg protein
-rostok
-vitaminok
-egy kis telítetlen zsírsav
a bodybulideren nézhetsz tömegnövelő étrendet ha netán nem tudod hogy miből is kéne ezeket bekajálni.
edzés utánra ajánlom a proteintáplálék kiegészítőket egy kis dextróz kíséretében.
dextróz max.1g/tskg mehet és csak edzés után a protein shék el együtt.
remélem nem csak kizárólag a melledet akarod edzeni egy,mert az nagy hülyeség lenne.
edz mindet,lábat is,úgy fogsz kinézni jól.
itt olvashatsz pár hasznos infót: [link]
ha pedig kérdésed van írj.
Köszi a segítséget.
Utolsó: Nagyon szellemes vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!