Mitol lehet? (lany)
Figyelt kérdés
ma 3 honap utan lementem edzeni... nem meloztam aznap ugyh faradt nem lehettem. De ugymond keptelen voltam edzeni.. alig volt erom h a guggolasbol felalljak(suly nelkul). a labtolot is alig birtam hasznalni.ugy ereztem magam mint egy 70eves kb. par dolgot valahogy igyis ugyis megcsinaltam.. ezutan alig tudtam lepkedni.guggolni parszor guggoltam suly nelkul...labtolot 50kgvel.es labhajlitot a legkevesebb sullyal. mindenesetre borzaszto volt amit ott erztem2017. okt. 12. 18:44
1/7 A kérdező kommentje:
3honappal ezelott 6honapot jartam edzeni..de akkor a kezdes super volt es nagyon jol birtam.. most mitol lehet h kb keptelen a testem edzeni ?
2017. okt. 12. 18:46
2/7 anonim válasza:
kevés szénhidrátot vittél be gondolom az nap
3/7 A kérdező kommentje:
uh talan van abban valami amit mondasz
2017. okt. 12. 20:40
4/7 anonim válasza:
Esetleg vitaminhiány. Szedsz vitamin és ásványi anyagot?
5/7 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet. Gondolom, nem lábadozol épp, azt tudnád. De lehetett rosszabb a pihenésed, az étkezésed, bármi.
A ch lehet túl sok vagy túl kevés, az edzés előtti étkezés lehet túl sok vagy túl kevés...
Lehet, hogy extra érzékeny vagy a kihagyásra, s az edzés abbahagyása óta csak a szemközti pékségbe mentél át... Nekem rossz időszakok után még a sétába is bele kell jönnöm, pedig azt szinte egész életemben csináltam s ugye, az nem valami embert próbáló, még szolid hegymenetben sem.
Milyen volt a lábedzésed régen? Ha régen is feltűnően rossz voltál benne, akkor kevésbé meglepő, mintha 3 hónapja még nagy súllyal guggoltál, bár azt nem hiszem...
6/7 A kérdező kommentje:
45kgvel guggoltam de helyesen.. labtolon meg 80-85 kg.. elge okes volt..de akkoriban errztem h birom stb. most meg minrha kb felhalott lennek .;))
2017. okt. 12. 23:04
7/7 anonim válasza:
A homeosztázis és az első mondatod az oka...
"ma 3 honap utan lementem edzeni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!