Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitol leszek vonzó egy másik lány számára?
Nem tudom hogy nekik általánosagban mi az ideál...tudom, minden ember más , de a legtöbb hetero nőnek az izomtol lesz vonzóbb valaki. Ilyeneke gondolok :)
19/l
"és szép arcod"
És ha szerencsétlen nem éppen a legszebb arcú, akkor maradjon egyedül???
Hetero vagy meleg, a szép arc sosem hátrány az biztos :p de ezen ha akarnék sem tudnék változtatni, csak sminkkel. :)
Egyes válaszoló, nem akartam rosszat írni, csak a többség véleménye érdekel :) kivéve ha megtalálom azt az egy lányt, akiért jobb emberre akarok válni
"egy másik lány számára"
"19/l"
Belsőre legyen közvetlen,megértő,őszinte,hűséges,ugyanakkor magabiztos,méltóságteljes.
Külsőre ápolt és nőies stílusú,de nem ribis.
Nagyjából ennyi,ezek elég tág határok,de a többi mindegy,úgyis az összhatás,a kisugárzás fog meg.
19/L/L
Az exem 110kg volt, nem kifejezetten magasan iskolázott, de szép arcú, alapjaiban véve nőies vonásaihoz egy férfias öltözködés és "beképzeltség" társult...de valahogy mégis beleszerettem...szerelem volt...
A mostani barátnőm tetovált, 65 kg és 9 évvel idősebb nálam......
Számomra ezek lényegtelen dolgok, hogy vki milyen külsőre, nyilván adjon magára, legyen ápolt, néha egy kis smink, és ne lyukas ruhákba járjon. Ha randizol valakivel úgyis a belső lesz az, ami döntő lesz szerintem. Minden nőnek megvan a maga szépsége. Én sem vagyok egy ász külsőre, inkább olyan átlagos, kilokban kicsit több..de nekem pl a szexi mosolyomat mondják. Engem egy csodás szempár mindig elvarázsolt és felizgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!