Hogy Készítsem el a csirkemellet, hogy hűtőből kivéve se legyen okádék íze?
Most még eszem a rántott csirkét, tejszínes csirkét...stb, de a diéta közepétől már nem fogom, viszont a sima fűszeres csirkét sütve utálom mint a sz@rt.
Van valami praktikátok, hogy normális íze legyen akár még másnap is?
A táp miatt amivel etetik őket,ha szép házi,normális,háztáji csirkemellet veszel aminek sárgás húsa van,általában ez dobozban van a boltban,annak normális íze van.
Csak ugye testépítőként nem nagyon engedhetem én se meg magamnak,hogy ilyet vegyek mert vagy 2-3x annyi mint a sima.
Esetleg egyél olyan húst, amilyet szeretsz. Vagy mást, annyi remek fehérjeforrás van még a húson túl is, nemhogy a csirkemellen túl... S a jobbféle házi hús tényleg más ízű, főleg ha érzékeny rá az ember.
Esetleg próbálkozhatsz zöldséges mártásokkal, az nem kalóriadús, de mégis más lesz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!