A csirkemellet hogy készítsem diétásan?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Én simán natúr meg szoktam pirítani (olaj meg minden nélkül), és teszek hozzá karikázott paprikát, kis hagymát meg fokhagymát... ezeket is pirítom.
És párolt (vízgőz felett, minden egyéb nélkül) zöldséggel eszem.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Semmi értelmét nem látom "csak úgy" megsütni a húst minden nélkül.
Egyrészt a változatos ízesítés/fűszerezés fontos, hogy ne unjuk meg az ételt az évek során.
Amúgy a fűszereknek gyakorlatilag nincsen kalóriaértékük, a sónak sincs egy sportoló (=rendszeresen jól megizzadó) embernél káros hatása.
Másrészt napi minimum 0,5, de inkább 1 gr/ttkg zsírt meg KELL enni, tehát az olajban való hús sütése egyáltalán nem okoz gondot.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
# 4
Csak az a nem mindegy, milyen olajról van szó. A finomított napraforgóolaj szemét, azt semmi esetre sem kell használni. Egy fokkal jobb megoldás a mangalicazsír, de a legjobb a kókuszzsír lenne. Ha nem literszámra használod, nem is drága.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Semmi értelmét nem látom "csak úgy" megsütni a húst minden nélkül."
3. vagyok. Az elfelejtettem írni, hogy kis sót, és valamilyen fűszert/fűszerkeveréket mindig teszek rá. Ezeknek valóban nincsen kalóriatartalmuk.
Olajat nem szoktam rá tenni, mert nekem nem hiányzik. Nem a kalória miatt, hanem egyszerűen nem nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!