Tomegnovelo etrendben a csirkemellet hogyan keszitsem el hogy a leghatasosabb legyen?
Figyelt kérdés
Tobbfele elkeszitesi modnak jobban orulnek, hogy valtozatos legyen :)2013. márc. 30. 19:44
1/6 anonim válasza:
én âltalában sütöm, különféle füszerekkel, hétvégén mikor ráérek, csinálok belõle pörköltet, fasírtot, konyhatündérkedem.
2/6 anonim válasza:
én holnap vízben főzve szertném elkészíteni, úgy még nem próbáltam. Sütőzacskóban zöldségekkel szoktam.
3/6 anonim válasza:
Van amikor sütőzacskóba csinálom,de van mikor pléhserpenyőbe !
4/6 anonim válasza:
én párolom.
megmosom,befűszerezem,fekete bors,kevés só,bazsalikom,aztán be a párolóba 20 percre.
régen grilleztem 15 perc-fűzerezés ugyanaz-de attól már behányok.
egy kevés ezersziget öntetet is szoktam tenni rá ha kész,mert különben már nem tudom megenni.
szóval vegyél párolót,grillezőt ezekhez.
5/6 anonim válasza:
én fogtam egy szakácskönyvet, és a kedvenc főtt ételeimet eszem, csak ahol hús kell, oda csirkéből, pulykából, marhából választok, ahová liszt kell, oda pedig zabpelyhet szoktam ledarálni kávédarálóval, vagy ha van teljes kiőrlésű liszt itthon akkor azt, de a zabpelyhes megoldást jobban szeretem.
6/6 anonim válasza:
Én kontaktgrillen sütöm, így nem kell zsír. A fűszerezést pedig változtatom, mindig több féle van itthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!